Publieke & private organisaties

Combineer kwaliteit met een praktische invulling van MVI- en MVO-doelstellingen: koop in bij sociaal ondernemers. Buy Social maakt inkopen bij sociaal ondernemers makkelijk. Met de Social Impact Market bieden we een online marktplaats waar hun producten en diensten overzichtelijk op te vinden zijn.

Wil je alleen rondkijken?

De Social Impact Market is vrij toegankelijk voor iedereen. Ook zonder een account aan te maken kun je alle product- en dienstpagina's zien en contact opnemen met sociaal ondernemers. 

Wil je echt aan de slag met MVI?

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om een praktische invulling aan je MVI-beleid te geven:

  1. Deelname aan het Buy Social Leernetwerk. In dit leernetwerk voor publieke en private organisaties begeleiden we je bij het inkopen met concreet advies. Tijdens bijeenkomsten delen we kennis uit het netwerk, die meteen toegepast kan worden in de praktijk. Op deze manier ontstaat een (groeiende) community die aan de hand van de praktijk ervaringen uitwisselt en best practices formuleert.
  2. Licentie voor het stellen van inkoopvragen via de Social Impact Market. Het is bij deze licentie mogelijk om direct jouw inkoopvraag te stellen aan sociaal ondernemers. Hierdoor ontvang je aanbiedingen op maat van sociaal ondernemers. Daarnaast begeleiden we je organisatie om aan de slag te gaan met het inkopen bij sociaal ondernemers. 
  3. Licentie voor het gebruik van de Social Impact Market ter invulling van social return. Met deze licentie stel je de Social Impact Market beschikbaar aan jouw opdrachtnemers. Door in te kopen bij sociaal ondernemers kunnen zij hun social return invullen op een sociaal ondernemende manier. Zo maken zij meer impact op arbeidsparticipatie.
  4. Licentie voor het beschikbaar stellen van de Social Impact Market voor sociaal ondernemers en organisaties uit de regio. 

Neem voor advies op maat contact met ons op!