Sociaal ondernemers

Buy Social en de Social Impact Market zijn ontstaan voor jou als sociaal ondernemer. Wij geloven dat publieke en private organisaties impact kunnen maken met hun inkoop, door producten en diensten bij sociaal ondernemers in te kopen.

Met de Social Impact Market bieden we een online marktplaats waar we de vraag van publieke en private organisaties verbinden aan het aanbod van sociaal ondernemers. Op deze manier stimuleren we sociaal inkopen en helpen we jou bij het vinden van klanten.
 

Doe mee!

Alle leden van Social Enterprise NL en de Social Impact Factory met een B2B en/of B2G kunnen zich vrijblijvend aanmelden op de Social Impact Market. Producten en diensten van deze leden vormen het aanbod op de Social Impact Market.

Wil jij met jouw aanbod zichtbaar zijn op de Market? Je meldt je eenvoudig aan in drie stappen: 

 

1. Klik hier om jouw persoonlijke profiel aan te maken. Let op! Vul hierbij je persoonlijke naam, email en telefoonnummer in. Je ontvangt van ons vervolgens een bevestigingsmail waarin je je account kunt activeren.

2. Als je account geactiveerd is, maak dan bij de eerste inlog een organisatieprofiel aan voor je onderneming. Let er hier op dat je alle verplichte velden hebt ingevuld, pas dan kun je je gegevens opslaan.

3. Na het aanmaken van een organisatieprofiel is een laatste stap het toevoegen van producten en/of diensten. Maak hierbij gebruik van de checklist voor product of dienstpagina's. Na het toevoegen van jouw aanbod ben je zichtbaar op de Market! 

 

Ben je geen lid van Social Enterprise NL of de Social Impact Factory, maar wil je wel graag je producten en diensten plaatsen op de Social Impact Market? Neem dan contact met ons op.