Inkoopvraag stellen

Door een inkoopvraag te stellen kun je snel passend aanbod vinden op jouw vraag naar een product of dienst. Je inkoopvraag wordt direct verzonden naar alle sociaal ondernemers op de Social Impact Market. Je kunt op verschillende manieren een inkoopvraag stellen:

1. Als partner van Buy Social: om een inkoopvraag te kunnen stellen vragen we organisaties om partner te worden van Buy Social. De volgende organisaties zijn partner:

gemeente utrecht.pnggemeente haarlemmermeer.pngsvb-logo.pngASR-logo-Beursgang-ASR.pngLogo_vw.jpgABN-AMROlogo.pngPwC_fl_130mmh_c.jpgRegio Alkmaar.pngWIL.png

Staat jouw organisatie hierbij? Maak dan een account aan en stel direct jouw inkoopvraag. Staat jouw organisatie hier niet bij? Neem dan contact met ons op! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

2. Ter invulling van social return: je kunt als opdrachtnemer van de volgende organisaties vrijblijvend een inkoopvraag stellen ter invulling van social return:

Gemeente Alkmaar Gemeente Houten Gemeente Utrecht
Gemeente Bergen Gemeente IJsselstein Gemeente Vianen
Gemeente Castricum Gemeente Langedijk Regio Alkmaar
Gemeente Haarlemmermeer  Gemeente Lopik Sociale Verzekeringsbank
Gemeente Heerhugowaard Gemeente Nieuwegein Werk en Inkomen Lekstroom
Gemeente Heiloo Gemeente Uitgeest  


Maak vrijblijvend een account aan en geef bij de inkoopvraag aan dat je social return wilt invullen. Zit jouw opdrachtgever hier niet tussen? Neem dan contact met ons op! We gaan graag met jou en je opdrachtgever in gesprek over de mogelijkheden.

Kijk voor alle mogelijkheden om inkoopvragen te stellen bij Doe mee! 

* verplichte velden

Nog geen account?

Meld je aan als partner of voor de invulling van social return.