Detachering van mensen met autisme

U bent op zoek naar extra arbeidskracht voor korte of lange duur? U wilt invulling geven aan de Banenafspraak? Maak kennis met onze AutiTalenten!

Over Detachering van mensen met autisme

Door te kiezen voor AutiTalent kiest u voor bijzondere medewerkers. Onze medewerkers met autisme beschikken over talenten die zeer goed passen bij specifieke werkzaamheden. Zo hebben zij oog voor detail, doorzettingsvermogen en werken zij nauwgezet en gestructureerd. Bovendien brengt het diversiteit op de werkvloer. Al veel organisaties hebben ervaren dat dit tot bijzondere resultaten leidt. Nét iets beter of anders dan u misschien verwacht had. Er zijn tal van werkgebieden waarin onze medewerkers met succes kunnen worden ingezet. Het betreft vaak werk met enige routine waarbij oog voor detail en nauwkeurigheid gewenst is. Dat kan zowel op mbo- als hbo-niveau zijn. Veel van onze medewerkers zijn werkzaam in ondersteunende bedrijfsprocessen, zoals administratie, financiën, HRM of ICT. Of ze worden ingezet op projectmatig werk, bijvoorbeeld contentmigratie van websites/systemen of het digitaliseren van dossiers. Maar ook heel specifiek werk zoals camerabeelden uitkijken of het analyseren van luchtfoto’s wordt door onze medewerkers uitgevoerd. Wij onderzoeken graag of iemand met autisme ook voor uw bijzondere klus de perfecte kandidaat kan zijn. De talenten van onze medewerkers komen het beste tot hun recht als de randvoorwaarden in orde zijn. Soms hebben zij net iets meer aandacht of een andere benadering nodig. AutiTalent begeleidt u hierin en zal u desgewenst zoveel mogelijk ontzorgen.

Over AutiTalent B.V.

Ruim 1% van de Nederlandse bevolking is gediagnosticeerd met autisme. Uit cijfers blijkt dat slechts 25% van de mensen met autisme inkomen uit arbeid als belangrijkste inkomensbron heeft. En slechts de helft van de mensen met autisme zit goed op hun plek in hun huidige baan. Daar wil AutiTalent iets aan doen! Ons motto is: Wij zetten talent door. Wij zijn overtuigd van de talenten van mensen met autisme. En die ... lees meer  talenten zetten wij door naar organisaties die op zoek zijn naar personeel en de meerwaarde van autisme zien. Dat doen we via detachering en werving & selectie. lees minder


AutiTalent B.V. werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Schiphol
 • Rijksoverheid
 • Kadaster
 • Zorganimaties
 • Clingendael

Logo van AutiTalent B.V.

AutiTalent B.V.

Dopperstraat 141
3752JC Bunschoten

www.autitalent.nl

De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 68
 4. Opgericht in 2007
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei
 7. Personeel