Bambook hardcover A5

De duurzame Bambook A5 hardcover, is het laatste notitieboek dat je in je leven nodig hebt. Je kunt er in schrijven zoals je gewend bent, maar je kan de geschreven informatie ook weer wissen. En, tot slot kun je de informatie scannen met de gratis Bambook-app.

Over Bambook hardcover A5

De Bambook A5 hardcover is een stevig, uitwisbaar notitieboek. Gemaakt met van echt bamboe, waarbij de omslag bijna twee millimeter dik is per plaat. Niet kapot te krijgen dus. En, niet onbelangrijk: de Bambooks worden lokaal gemaakt. Hier in Ede worden ze geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Over Bambook

Bambook droomt van een wereld zonder verspilling zodat ecosystemen en het klimaat herstellen. Bambook draagt hier aan bij door de voordelen van papier te behouden en de nadelen voorgoed door de shredder gooien. In 2014 kreeg dit idee de vorm van een notitieboek met papier dat uitwisbaar is. Je kunt het eindeloos opnieuw beschrijven en uitwissen. "Bend the norm" Dat is het uiteindelijke doel. Bambook wil personen ... lees meer  en bedrijven handvatten geven om duurzame keuzes te maken voor onze planeet. Dat doen ze met een breed assortiment uitwisbare notitieboeken en een officetak met producten voor een papierloos kantoor. Ook worden de Bambook notitieboeken vaak ingezet als (relatie)geschenk, omdat ze volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Het Bambook mes snijdt aan drie kanten. Je hebt impact op: - het milieu door minder papier te verspillen - de sociale werkplaats waar de producten gemaakt worden - Bambooks herbebossing project, waar je een boom plant voor elk product. Jij bent het belangrijkste in dit verhaal. Want een oplossing die niet wordt gebruikt, is geen oplossing. Alleen samen kunnen we van hun duurzame alternatief de nieuwe norm maken. Bambook snapt dat je de balans zoekt tussen het beste voor jezelf en het beste voor de planeet. Daarom heeft Bambook gezorgd dat je niet hoeft te kiezen. Met Bambook kun je blijven schrijven zoals je gewend bent én het juiste doen voor het milieu. lees minder


Bambook werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • FairPhone
 • Rijksoverheid
 • Heineken
 • Volksbank
 • Albert Heijn

Logo van Bambook

Bambook

Grote straat 96
6711AN Ede

www.bambook.org

Bambook biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Milieu, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 9
 4. Opgericht in 2014
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 13: Aanpak klimaatverandering, SDG 15: Beschermen van leven op het land
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)