BE O bottle waterfles

Bijna al het plastic op de wereld (99%) is gemaakt van olie. BE O versnelt de transitie van olieplastic naar bioplastic door bioplastic lifestyle producten te maken met een strak design en geweldige functionaliteiten.

Over BE O bottle waterfles

Ons eerste product is de BE O bottle: een waterfles gemaakt van suikerriet restmateriaal in plaats van ruwe olie. De fles is modulair, zodat hij leeg minder ruimte inneemt en makkelijk kan worden schoongemaakt. Smelt niet in de mond, ook niet in de vaatwasser. 100% recyclebaar, BPA-vrij en gekleurd met natuurlijke pigmenten. Designed & made in Holland. Make it yours! Customise je eigen BE O bottle in de stijl van jouw bedrijf. Bedrukking kan op de dop en onderkant van de fles. Bij grotere orders kan je ook gaan voor een unieke label (>250) en een gekleurde middenring (>2.500).

Over BE O

BE O Lifestyle - producten van planten voor een klimaatpositieve toekomst BE O Lifestyle wil de transitie naar bioplastic versnellen. De BE O Lifestyle producten zijn gemaakt van suikersap en melasse reststromen die overblijven wanneer de rietplant tot suiker wordt gemalen. Zo nemen onze producten meer CO2 op, dan dat ze uitstoten tijdens het productieproces. BE O Lifestyle verdubbelt deze impact door voor elk ... lees meer  verkocht product een boom te planten. Een boom neemt jaarlijks meer dan 15 kilogram CO2 op. Dat is genoeg om je mobiel twintig jaar op te laden! Over BE O bottle waterfles Het ontwerp van de BE O bottle is modulair, zodat hij leeg minder ruimte inneemt en makkelijk schoongemaakt kan worden, ook in de vaatwasser. Deze duurzame waterfles is 100% recyclebaar, designed & made in Nederland en natuurlijk klimaatpositief. De BE O bottle is genomineerd voor verschillende innovatieprijzen en won de Green Product Award. Make it yours! Customise je eigen BE O bottle in de stijl van jouw bedrijf. Bedrukking kan op de dop en onderkant van de fles. Bij grotere orders kan je ook kiezen om het logo en de slogan van het logo aan te laten passen (>250). "Elke BE O-fles heeft een ecologische voetafdruk van -80g CO2e.” lees minder


BE O werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Rabobank
 • Circle Economy
 • Kiemt
 • BMW Foundation

Logo van BE O

BE O

Nieuwe Marktstraat 54
6511AA Nijmegen

www.beolifestyle.com/

De organisatie in het kort

 1. Milieu
 2. Landelijk
 3. FTE: 3
 4. Opgericht in 2017
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 12: Verantwoorde consumptie, SDG 13: Aanpak klimaatverandering
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)