BE O bottle waterfles

Bijna al het plastic op de wereld (99%) is gemaakt van olie. BE O versnelt de transitie van olieplastic naar bioplastic door bioplastic lifestyle producten te maken met een strak design en geweldige functionaliteiten.

Over BE O bottle waterfles

Ons eerste product is de BE O bottle: een waterfles gemaakt van suikerriet restmateriaal in plaats van ruwe olie. De fles is modulair, zodat hij leeg minder ruimte inneemt en makkelijk kan worden schoongemaakt. Smelt niet in de mond, ook niet in de vaatwasser. 100% recyclebaar, BPA-vrij en gekleurd met natuurlijke pigmenten. Designed & made in Holland. Make it yours! Customise je eigen BE O bottle in de stijl van jouw bedrijf. Bedrukking kan op de dop en onderkant van de fles. Bij grotere orders kan je ook gaan voor een unieke label (>250) en een gekleurde middenring (>2.500).

Over BE O

Bijna al het plastic op de wereld (99%) is gemaakt van olie. Dit betekent dat jaarlijks meer dan 300 miljard kilo plastic uit ruwe olie wordt gemaakt. Het wereldwijde olieverbruik door de plasticindustrie staat gelijk aan het olieverbruik door de luchtvaartindustrie. De voorspelling is dat de plasticmarkt alleen maar gaat groeien (verviervoudigd in 2050), waardoor het belangrijker dan ooit is om te gaan kijken ... lees meer  naar alternatieve, meer duurzame materialen voor plastic productie, zoals bioplastic. Bioplastic wordt gemaakt van hernieuwbare materialen. Bijvoorbeeld planten zoals suikerriet, cassave en olifantengras. Dit wordt vaak gedaan met de restproducten van deze planten, waardoor er geen voedsel verloren gaat. BE O versnelt de transitie van olieplastic naar bioplastic door bioplastic lifestyle producten te maken met een strak design en geweldige functionaliteiten. Ons eerste product is de BE O bottle een waterfles gemaakt van suikerriet restmateriaal in plaats van ruwe olie. De fles is modulair, zodat hij leeg minder ruimte inneemt en makkelijk kan worden schoongemaakt. Smelt niet in de mond, ook niet in de vaatwasser. 100% recyclebaar en BPA-vrij. Designed & made in Holland. Om onze impact op het klimaat nog verder te reduceren, planten we voor iedere verkochte BE O bottle een boom. lees minder


BE O werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Rabobank
 • Circle Economy
 • Kiemt
 • BMW Foundation

Logo van BE O

BE O

Spoorstraat 30A
6511AH Nijmegen

beobottle.com/

De organisatie in het kort

 1. Milieu
 2. Landelijk
 3. FTE: 3
 4. Opgericht in 2017
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 12: Verantwoorde consumptie, SDG 13: Aanpak klimaatverandering
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)