BloomsBox met Luchtzuiverende Varens

Wat is er nu leuker dan je collega's of relaties te verrassen met een cadeau dat behalve origineel, ook nog eens gezond, verrassend en duurzaam is? Je verwacht misschien een fles wijn, maar in plaats daarvan bevat de BloomsBox groene Vitaliteit. Planten in een BloomsBox, goed beschermd verpakt in een robuuste houten Box met daarop een logo, tekst of slogan gegraveerd. Ook voor mensen zonder groene vingers, want met het waterreservoir hoef je nog maar eens in de maand water te geven. Het perfecte duurzame alternatief voor een bos bloemen.

Over BloomsBox met Luchtzuiverende Varens

Groene planten maken je blij. Ze verhogen de creativiteit en het concentratievermogen. Bovendien zuiveren planten de lucht, ze nemen C02 op en zetten dit om in zuurstof. De BloomsBox blijft maandenlang op de balie, de keukentafel in de vensterbank of op het bureau van de ontvanger staan. Een cadeau dat voor frisse lucht en een goed gevoel zorgt! De BloomsBox is een 3-in-1-concept. De Box is niet alleen een robuuste verpakking, maar tegelijkertijd een mooie plantenpot. Dankzij het waterreservoir hoef je maar één keer per maand water bij te vullen. Daarmee is de BloomsBox ook een ideaal cadeau voor mensen zonder groene vingers! Van A tot Z verzorgd. Bij Blooms out of the Box organiseren we alles rondom jouw relatiegeschenk. Van het graveren van een logo, de persoonlijke tekst op de kaart (wanneer gewenst in jouw huisstijl), tot het verzenden naar huis- en bedrijfsadressen in de hele EU. Wat jij maar wilt!

Over Blooms out of the Box

Met Blooms out of the Box maken we de relatiegeschenkenwereld groen. Niet alleen groen door onze luchtzuiverende planten, maar ook groen door die te versturen in een houten BloomsBox die naast verzendverpakking ook Plant-Pot en waterreservoir is. Door samen te werken met sociale werkplaatsen en werkervaringsplekken voor jongeren uit de jeugdzorg te creëren bieden we veilige plekken voor werk aan een duurzaam ... lees meer  product. Vaak zijn relatiegeschenken gadgets die na een paar weken in een la belanden en waar nooit meer naar omgekeken wordt. De BloomsBox is een Box met luchtzuiverende planten waar je blij van wordt. Bovendien kunnen bedrijven de BloomsBox duurzaam laten voorzien van hun logo of een leuke tekst of slogan. Waar wacht je nog op! lees minder


Blooms out of the Box werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • ABN-Amro
 • Gemeente Amsterdam
 • ProRail
 • Starbucks
 • Reinaerde

Logo van Blooms out of the Box

Blooms out of the Box

Rijksstraatweg 9
3545NA Utrecht

www.BloomsoutoftheBox.nl

De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Milieu
 2. Landelijk
 3. FTE: 5
 4. Opgericht in 2019
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)