Mondkapjes met je eigen logo

De mondkapjes worden gemaakt van een dubbele laag biologisch katoen, GOTS gecertificeerd. Ze hebben een natuurlijk gekleurde buitenkant, ze zijn fris wit aan de binnenkant en voorzien van twee elastieken die over de oren gaan.

Over Mondkapjes met je eigen logo

De mondkapjes zijn vanaf 150 stuks te bestellen. Van ons ontvang je dan per mail een digitaal voorbeeld van hoe het eruit komt te zien. Je kan ook een voorbeeld exemplaar bestellen (zonder logo). Tevreden? Dan ontvang je de betaalgegevens en gaan we voor je aan de slag! Op zoek naar meer maatwerk en meer kleuren? Laat het ons weten. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn!

Over BORO*ATELIER

Het BORO*ATELIER is een kleurrijke, natuurlijke verffabriek met een missie: de textielindustrie socialer en duurzamer maken. Boro staat in het Japans voor “gebruik alles, verspil niets”. Textielproductie, zonder verspilling van grondstoffen en talent! We bieden mensen de kans om zich te versterken door hun talenten te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.


BORO*ATELIER werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Heineken
 • Levi's
 • Kings of Indigo
 • Powders & Hazel
 • G-STAR

Logo van BORO*ATELIER

BORO*ATELIER

Ferdinand Huyckstraat 24
1061HW amsterdam

www.boroatelier.nl

De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding, Milieu, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 3.5
 4. Opgericht in 2017
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 3: Goede gezondheid, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 11: Duurzame steden en gemeenschappen, SDG 12: Verantwoorde consumptie, SDG 15: Beschermen van leven op het land
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)