Microsoft 365 ondersteuning

Ondersteuning bij je Microsoft 365 omgeving. Wij zorgen ervoor dat deze tools voor dagelijks gebruik op kantoor optimaal ingericht zijn en helpen bij het oplossen van inhoudelijke problemen.

Over Microsoft 365 ondersteuning

Ondersteuning bij de inrichting en het beheer van je Microsoft 365 omgeving. Denk aan de zorg dat iedere gebruiker over de juiste actieve licenties beschikt en hier optimaal van gebruik maakt. De software netjes op de werkplek functioneert en beschikbaar is in de cloud. Meedenken bij een goed functionerende OneDrive en Teams omgeving. Maar ook hulp bij bijvoorbeeld inhoudelijke Excel vragen.

Over Breen Services

Breen Services is regulier bedrijf in de IT, maar met een sociaal en betrokken karakter, zowel naar medewerkers als naar klanten. Onze medewerkers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, specifiek ze hebben een stoornis binnen het autistisch spectrum (ASS). De arbeidsomstandigheden worden hierop aangepast. Daarnaast bieden wij ruimte voor werkervaringsplekken met, indien mogelijk, optie om door te groeien ... lees meer  naar een betaalde baan. Ons team voelt zich betrokken bij het werk, en bij de klanten. Dit resulteert in een persoonlijk contact tussen medewerkers en klanten. lees minder


Breen Services werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Treetops
 • Monumentenwacht Noord-Brabant
 • TOP opleidingsplaatsen
 • NVGzP
 • Riskonet

Logo van Breen Services

Breen Services

Daalakkersweg 10
5641JA Eindhoven

www.breenservices.nl

Breen Services biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 4
 4. Opgericht in 2015
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei
 7. ICT