Bewaarblik + chocoladerepen

Om ons tienjarige bestaan te vieren introduceren we een prachtig bewaarblik, die symbool staat voor 10 jaar positieve impact op ons klimaat. Het perfecte eindejaarscadeau, of lekker voor jezelf!

Over Bewaarblik + chocoladerepen

Verwen je medewerkers en relaties met hemelse smaken, die bijdragen aan een betere wereld. Je bent op zoek naar een mooi geschenk voor je medewerkers, partners of klanten? Wat dacht je van ons bewaarblik, die symbool staat voor 10 jaar positieve impact op ons klimaat, of het mooie brievenbuspakketje? Verkrijgbaar met een leuk kaartje en mooie folder. Elke hap helpt de impact voor mens en natuur in de landen van origine te vergroten. Dubbel genieten!

Over Chocolatemakers

Het bouwen en exploiteren van een volledig duurzame cacaoketen voor het maken van chocolade om te laten zien en ervaren dat de cacaoketen kan bijdragen aan betere chocolade en een betere wereld. Dit doen we door directe samenwerking met boeren(coöperaties), bedrijven (van leveranciers tot retail) en consumenten. Boeren krijgen bij ons een inkomen waarvan zij een kunnen leven (wij betalen 50% meer dan de Fairtrade ... lees meer  standaard), de natuur moet behouden en zelfs hersteld worden (herbebossing), the CO2 footprint in transport en productie moet naar 0 kg CO2 per geproduceerde kg chocolade (!) en de consument krijgt een gezond en super lekkere chocolade. lees minder


Chocolatemakers werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Marqt
 • Ekoplaza
 • Restaurant Ciel Bleu
 • restaurant Vermeer

Logo van Chocolatemakers

Chocolatemakers

Radarweg 32A
1042AA Amsterdam

www.chocolatemakers.nl

Chocolatemakers biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Armoedebestrijding, Milieu
 2. Landelijk
 3. FTE: 10
 4. Opgericht in 2011
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 7: Duurzame energie, SDG 12: Verantwoorde consumptie, SDG 13: Aanpak klimaatverandering
 7. Eten en drinken