de Impact (Borrel)box Happy 2022

Start het nieuwe jaar met IMPACT en organiseer een nieuwjaarsborrel met een van onze Impact box voor thuis? Verras uw collega’s met deze heerlijke IMPACT Impact. Lekker, sociaal en gegarandeerd een borrel met Impact! Een box boordevol overheerlijke hapjes met lekkere, eerlijke en goede producten met liefde en passie gemaakt en/of ingepakt door de talenten van de BioExpress. Wij bezorgen de Impact Borrelbox door heel Nederland.

Over de Impact (Borrel)box Happy 2022

Dit is een box waarover uw collega’s nog lang zullen napraten. Niet zo maar een borrelbox maar een heuse proeverij vol impact. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht. Impact borrelbox op maat Wij bieden diverse borrel boxen die we thuis kunnen bezorgen. Altijd vol met lekkere, eerlijke en goede producten. Zowel de producten, de houten kist en borrelplank worden met passie en liefde gemaakt door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Wij hebben elke maand een nieuw thema, maar kunnen ook samen met u een op maat gemaakte borrel box samenstellen. Ook is het mogelijk een kaartje met persoonlijke tekst bij te voegen. Minimale afname 8 stuks Samen een borrel met Impact organiseren? Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De inhoud van deze box is niet alleen een klein feestje voor uw medewerkers, het geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste en bijzonderste borrelbox van Nederland en geven we uw borrel nog meer impact. Daarnaast gaat ook 10% van de omzet naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking die vanwege het coronavirus in een sociaal isolement zitten.

Over De BioExpress

Passie voor mensen, sociaal ondernemen en lekker eten: dat is waar het bij ons om draait. Iedere medewerker heeft een voorliefde en passie voor goed eten en gezelligheid. Deze liefde en passie proef je in onze gerechten en merk je aan de sfeer in onze lunchroom en service. Sociaal, biologisch en lokaal geïnspireerd en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Dat is de cateringservice van de BioExpress.


De BioExpress werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Rabobank
 • Waternet
 • NMCX - Centrum voor Duurzaamheid
 • Gemeente Haarlemmermeer
 • Provincie Noord-Holland
 • Van hattum en Blankevoort
 • Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
 • Van Lanschot Kempen
 • T-mobile

Logo van De BioExpress

De BioExpress

Hoofdweg 640
2132MK Hoofddorp

www.bioexpress.nl

De BioExpress biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 6
 4. Opgericht in 2017
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 3: Goede gezondheid, SDG 4: Kwaliteitsonderwijs, SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 12: Verantwoorde consumptie, SDG 15: Beschermen van leven op het land
 7. Horeca en catering