Houtbewerking

Een plaats voor mensen die op zoek zijn naar werk of stage. Zij leren in onze werkplaats de basis van houtbewerking. Daarna stromen ze door naar een opleiding of een baan. Wij maken met hen, op verzoek, eenvoudige houten voorwerpen zoals kaasplanken.

Over Houtbewerking

In onze werkplaats kunnen mensen die aan het reintegreren zijn, of op zoek zijn naar werk of een stageplaats, de basisbeginselen leren van houtbewerking. Interesse genoeg? Door naar een MBO opleiding. Meteen aan het werk? Wij zoeken voor hen een leerwerkplaats in de regio.

Over De SamenwerkingsUnie

Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een voortraject naar vervolgopleiding of werk. Samen met lokale ondernemers creƫren wij passende leerwerkplekken en banen voor deze mensen. Voor het bedrijfsleven geven wij invulling aan SROI en MVO. We werken gezamenlijk aan een circulaire samenleving.


De SamenwerkingsUnie werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • social impact factory
 • Rabobank
 • Kleijwegen groep
 • FermWerk
 • Gemeente Woerden

Logo van De SamenwerkingsUnie

De SamenwerkingsUnie

Edisonweg 11b
3442AC Woerden

www.desamenwerkingsunie.nl

De SamenwerkingsUnie biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Milieu, Sociale cohesie
 2. Utrecht, Zuid-Holland
 3. FTE: 15
 4. Opgericht in 2016
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 2: Geen honger, SDG 4: Kwaliteitsonderwijs, SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 9: Innovatie en infrastructuur, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken
 7. Bouw