Onderhouden en leveren van verbanddozen en AED's

Als sociaal- en duurzame totaalleverancier van BHV- en EHBO-gerelateerde artikelen, leveren en onderhouden wij landelijk verbanddozen en AED's. Voor blusmiddelen, BHV-opleidingen of een herhalings- en/of reanimatiecursussen zijn wij u ook graag van dienst.

Over Onderhouden en leveren van verbanddozen en AED's

Wij ontzorgen bedrijven, organisaties, scholen etc. voor het onderhoud van EHBO-materialen en AED’s. Wij hebben verschillende type en soorten verbanddozen en AED's in ons assortiment. Daarnaast kunnen alle BHV- en EHBO-gerelateerde artikelen leveren.

Over deBesteEHBOdoos

Als sociaal- en duurzame totaalleverancier levert en onderhoudt debesteEHBOdoos landelijk verbanddozen en AED's. Wij werken mee aan een circulaire economie door zo milieubewust en duurzaam mogelijk te werken. Wij maken gebruik van gerecycled plastic en karton afkomstig van gerecycled landbouwafval. Alle retour gekomen verbandmaterialen schenken wij aan goede doelen. deBesteEHBOdoos is in het bezit van het PSO30+ ... lees meer  certificaat. Dit certificaat wordt gegeven aan bedrijven waarvan meer dan 30% van het vaste personeel een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Aanbestedende partijen mogen volgens de aanbestedingswet 2.82 opdrachten voorbehouden aan Sociale Ondernemingen die in het bezit zijn van een dergelijk certificaat. deBesteEHBOdoos werkt met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en wij bieden hen een vaste arbeidsplaats. lees minder


deBesteEHBOdoos werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Rijksoverheid
 • ROC Nijmegen
 • gemeente groningen
 • Zorggroep Alliade
 • Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
 • Diverse horeca
 • scholen

Logo van deBesteEHBOdoos

deBesteEHBOdoos

Zeverijnstraat 6
1216GK Hilversum

www.debesteehbodoos.nl

deBesteEHBOdoos biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 14.4
 4. Opgericht in 2010
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei
 7. Facilitaire dienstverlening