(Online) marketingcampagne

Een (nieuw) product of organisatie in de picture spelen en zorgen dat anderen deze weten te vinden? Of het nu om een (online) mailing campagne of een (online) advertentie gaat, samen met DropOuts kunt u uw marketing campagne indelen zoals u dat wilt. Zo komt u beter en sneller in contact met uw doelgroep.

Over (Online) marketingcampagne

Een goede (online) marketingcampagne met een mooi (verkoop)verhaal voor uw (nieuwe) product of organisatie is noodzakelijk. Hoe maak je dit bekend aan de buitenwereld? Hoe komen de klanten naar je toe? Hoe zorg je ervoor dat de klanten zich aangesproken voelen? Met een goede en effectieve campagne kunt u dat bereiken en de klanten voor u winnen. Van een landingspagina tot een folder, of van een flyer tot een hele marketingcampagne. DropOuts kan u daarin helpen, zowel online als offline. Ook ondersteunen wij u graag bij de vormgeving van uw campagne. Daarnaast kunnen we zorgen voor eenheid in uw media, door ook uw website, grafische vormgeving, social media, folders en andere projecten te verzorgen. Elk project behandelen wij als een maatwerk. Daarnaast zijn we bij DropOuts verliefd op design, film, fotografie, projecties, nieuwe media en andere technologische ontwikkelingen. DropOuts zorgt ervoor dat uw opdracht van begin tot eind tot in de puntjes wordt verzorgd.

Over DropOuts Amsterdam

Wij zijn hèt creatieve bureau voor concept, creatie en communicatie. Ons team bestaat uit DropOuts en zij zijn de helden van ons bureau: talentvolle, creatieve jongeren die om verschillende redenen hun studie niet hebben afgemaakt of meer afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Bijzondere mensen met uiteenlopende skills. Wij werken samen aan creatieve marketingcommunicatie oplossingen voor onze opdrachtgevers. In deze ... lees meer  samenwerking staan de normen en waarden die wij delen centraal. Wij hechten waarde aan heldere afspraken, doen wat we beloven en zijn verantwoordelijk voor het resultaat. DropOuts wordt geleid door de ambitie om fantastisch werk te leveren, liefde voor het vak, voor de mensen en voor alle kansen die de toekomst biedt. Zo kijken we ook naar onze opdrachtgevers: het gaat bij DropOuts altijd om méér dan het opleveren van een wervingscampagne, huisstijl, nieuwe website, online campagne of communicatiemateriaal. Wij kijken graag met de merken mee, waarvoor wij werken aan verrassende, authentieke en effectieve oplossingen. Waarmee we de doelgroep van onze klant raken en in beweging brengen. lees minder


DropOuts Amsterdam werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • DA Drogisterij
 • Postcodeloterij
 • N.S.G.K.
 • Prinsenstichting
 • SVH Opleidingen
 • D.I.O. Drogisterijen

Logo van DropOuts Amsterdam

DropOuts Amsterdam

Isolatorweg 36
1014AS Amsterdam

www.dropoutsamsterdam.nl

DropOuts Amsterdam biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 5.5
 4. Opgericht in 2014
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Media