Website

Een website is het visitekaartje van uw organisatie op internet. Naast het webdesign, geheel in uw huisstijl ontworpen, bouwen wij de website en verzorgen we desgewenst de webhosting en het onderhoud.

Over Website

Samen met DropOuts wordt er gekeken naar de beste manier om uw website op allerhoogste niveau te brengen. En daarbij staan uw wensen centraal Natuurlijk zijn de websites geheel responsief. Zo wordt er samen altijd iets mooi(er)s gevonden. Elk project behandelen wij als maatwerk. Daarnaast zijn we bij DropOuts verliefd op design, film, fotografie, projecties, nieuwe media en andere technologische ontwikkelingen. DropOuts zorgt ervoor dat uw opdracht van begin tot eind tot in de puntjes wordt verzorgd.

Over DropOuts Amsterdam

Wij zijn hèt creatieve bureau voor concept, creatie en communicatie. Ons team bestaat uit DropOuts en zij zijn de helden van ons bureau: talentvolle, creatieve jongeren die om verschillende redenen hun studie niet hebben afgemaakt of meer afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Bijzondere mensen met uiteenlopende skills. Wij werken samen aan creatieve marketingcommunicatie oplossingen voor onze opdrachtgevers. In deze ... lees meer  samenwerking staan de normen en waarden die wij delen centraal. Wij hechten waarde aan heldere afspraken, doen wat we beloven en zijn verantwoordelijk voor het resultaat. DropOuts wordt geleid door de ambitie om fantastisch werk te leveren, liefde voor het vak, voor de mensen en voor alle kansen die de toekomst biedt. Zo kijken we ook naar onze opdrachtgevers: het gaat bij DropOuts altijd om méér dan het opleveren van een wervingscampagne, huisstijl, nieuwe website, online campagne of communicatiemateriaal. Wij kijken graag met de merken mee, waarvoor wij werken aan verrassende, authentieke en effectieve oplossingen. Waarmee we de doelgroep van onze klant raken en in beweging brengen. lees minder


DropOuts Amsterdam werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • DA Drogisterij
 • Postcodeloterij
 • N.S.G.K.
 • Prinsenstichting
 • SVH Opleidingen
 • D.I.O. Drogisterijen

Logo van DropOuts Amsterdam

DropOuts Amsterdam

Isolatorweg 36
1014AS Amsterdam

www.dropoutsamsterdam.nl

DropOuts Amsterdam biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 5.5
 4. Opgericht in 2014
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Media