Predator Endurance Drink

Predator is een heerlijk verfrissende sprankelend water met benefits. In plaats van caffeine of suiker is Predator een water met adaptogenen superherbs en vitamines (geen calorieen, suiker, stimulansen of cafeïne). Deze superherbs en vitamines reduceren stress, maar ondersteunen het uithoudingsvermogen, de vitaliteit en focus.

Over Predator Endurance Drink

Predator Endurance® (www.drinkpredator.com) is dé oplossing voor de ongezonde suiker en caffeine dranken. Predator is geïnspireerd door het dierenrijk en alles dat wild is zoals wilde superherbs, wilde natuur en wildlife! Predator is niet alleen een drankje maar is het onze filosofie om te wereld te verbeteren voor people, planet en predators. Met ons Predator Protection Plan zetten wij ons in voor bedreigde dieren en hebben we een duurzame verpakking. Verandering begint bij de jeugd, daarom geven wij met ons Predator Youth Program voorlichting en onderzoeks projecten op scholen over suiker, caffeine en duurzaamheid.

Over Golden Global Innovations

Met onze Social Enterprise Golden Global Innovations ontwikkelen wij innovatieve food & beverage producten om change te creëren voor een beter wereld en gezondheidsproblemen in de maatschappij aan te pakken.


Golden Global Innovations werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

  • Sligro
  • Holland & Barrett
  • Unipharma

Logo van Golden Global Innovations

Golden Global Innovations

Ploeglaan 76
3755HV Eemnes

drinkpredator.com

De organisatie in het kort

  1. Milieu, Sociale cohesie
  2. Landelijk
  3. FTE: 4
  4. Opgericht in 2015
  5. Meet impact: Ja
  6. SDG 3: Goede gezondheid, SDG 12: Verantwoorde consumptie, SDG 15: Beschermen van leven op het land
  7. Eten en drinken