Vergaderlocatie Herberg Welgelegen

Herberg Welgelegen, de luxe van vergaderlocatie en hotel ineen; de rijkdom van een echte herberg. Een huis met karakter, gevestigd in een prachtig pand gelegen aan de Oude Rijn. Met 8 luxe hotelkamers en restaurant aan het water dé plek om buitenshuis tot inspiratie te komen. Een social enterprise waar zorg en horeca naast elkaar bestaan.

Over Vergaderlocatie Herberg Welgelegen

Herberg Welgelegen biedt naast een prachtige ambiance alle faciliteiten die nodig zijn om comfortabel en efficiënt te vergaderen. Een unieke plek voor uw heisessie, enkel of -meerdaagse vergaderbijeenkomst. Onze vergaderruimte is warm en modern ingericht. Sluit uw laptop aan en deel met de aanwezigen uw plannen of presentatie. Onze keukenbrigade draagt zorg voor een heerlijk ontbijt, een verantwoord tussendoortje, lunch en/of diner. Onze Herberg is ook te boeken voor groepen van (maximaal) 18 personen. Ontbijt en diner verzorgen wij voor u. Onze kamers zijn ruim en smaakvol ingericht. U vindt er rust en een heerlijk royaal bed. Ontbijt serveren wij in ons restaurant, waar u uitkijkt over de Oude Rijn. Een duurzaam ontbijt en nagenoeg verpakkingsvrij. De Herberg draagt zo bij aan een groener leven en gaat verspilling tegen.

Over Herberg Welgelegen

Onze Herberg biedt dagbesteding aan ouderen met geheugenklachten en (jong)volwassenen voor wie een plek op de reguliere arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. Kleinschalig en ongedwongen. Met aandacht, liefde en tijd. Sommige van onze jongeren (de zgn. keukenbrigade) assisteren op de dagbesteding van onze ouderen. Ze schenken koffie, dekken de tafel voor de lunch of spelen samen een spelletje. Een prachtige én ... lees meer  krachtige combinatie van beide vormen van dagbesteding. En het mooie is; uw verblijf geeft direct bestaansrecht aan deze vorm van zorg voor de kwetsbaren onder ons. lees minder


Herberg Welgelegen werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • PwC
 • Deloitte
 • Nuon
 • Ministerie van IenW
 • SVB
 • Solidaridad (Fairtrade)

Logo van Herberg Welgelegen

Herberg Welgelegen

t Boonrak 21
2235ED Valkenburg (ZH)

www.herbergwelgelegen.nl

De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Milieu
 2. Zuid-Holland
 3. FTE: 8
 4. Opgericht in 2015
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 3: Goede gezondheid, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 12: Verantwoorde consumptie
 7. Horeca en catering