Duurzame kerstpakketten van DOEGOODS

Door uw medewerkers en relaties een kerstpakket van DOEGOODS te schenken, creƫert u werkgelegenheid voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden op de reguliere arbeidsmarkt. De winst die we maken met de verkoop van DOEGOODS gebruiken we om mensen te leren lezen, schrijven en rekenen via ons laaggeletterdheidprogramma.

Over Duurzame kerstpakketten van DOEGOODS

Met een kerstpakket van DOEGOODS wordt goed doen een stuk makkelijker. Alle producten zijn gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. Ze zijn werkzaam bij IBN, een organisatie die ernaar streeft om iedereen volwaardig deel uit te laten maken van de regio waarin ze werken en wonen. De winst uit de verkoop van DOEGOODS kerstpakketten investeren we in ons laaggeletterdheidprogramma. Om nog meer mensen te helpen hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Dat maakt de kerstpakketten van DOEGOODS extra bijzonder. Met DOEGOODS hebt u volop keuze. Wat dacht u van een pakket met regionale producten? Of een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk? Of kiest u liever voor het stoere pakket met vuurkorf? Waar u ook voor kiest, u zorgt niet alleen voor een glimlach op het gezicht van uw medewerkers of relaties maar ook op de vele gezichten. Neem een kijkje op www.doegoods.nl voor een uitgebreid overzicht.

Over IBN

Werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt en dat je ergens bij hoort. Het hebben van werk is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die, om wat voor reden dan ook, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De buurvrouw die met een burn-out thuis zit. Het neefje dat het niet trok op school. Of misschien je partner die na een reorganisatie op zoek moet naar heel ander werk, maar niet weet ... lees meer  waar te beginnen. Voor al deze mensen is IBN er. Al bijna 25 jaar maken we ons sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen. We willen dat mensen weer mee kunnen doen. Dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier. lees minder

Logo van IBN

IBN

Hockeyweg 5
5405NC Uden

www.ibn.nl

IBN biedt ook


De organisatie in het kort

  1. Arbeidsparticipatie
  2. Landelijk
  3. FTE: 3800
  4. Opgericht in 1955
  5. Meet impact: Nee
  6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 11: Duurzame steden en gemeenschappen
  7. Retail (incl. relatiegeschenken)