Duurzame kerstpakketten van DOEGOODS

Door uw medewerkers en relaties een kerstpakket van DOEGOODS te schenken, creƫert u werkgelegenheid voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden op de reguliere arbeidsmarkt. De winst die we maken met de verkoop van DOEGOODS gebruiken we om mensen te leren lezen, schrijven en rekenen via ons laaggeletterdheidprogramma.

Over Duurzame kerstpakketten van DOEGOODS

Met een kerstpakket van DOEGOODS wordt goed doen een stuk makkelijker. Alle producten zijn gemaakt, samengesteld of ingepakt door mensen die, om welke reden dan ook, moeite hebben met het vinden van een reguliere baan. Ze zijn werkzaam bij IBN, een organisatie die ernaar streeft om iedereen volwaardig deel uit te laten maken van de regio waarin ze werken en wonen. De winst uit de verkoop van DOEGOODS kerstpakketten investeren we in ons laaggeletterdheidprogramma. Om nog meer mensen te helpen hun afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Dat maakt de kerstpakketten van DOEGOODS extra bijzonder. Met DOEGOODS hebt u volop keuze. Wat dacht u van een pakket met regionale producten? Of een gevarieerd pakket met een door onze medewerkers handgemaakt geschenk? Of kiest u liever voor het stoere pakket met vuurkorf? Waar u ook voor kiest, u zorgt niet alleen voor een glimlach op het gezicht van uw medewerkers of relaties maar ook op de vele gezichten. Neem een kijkje op www.doegoods.nl voor een uitgebreid overzicht.

Over IBN

IBN biedt kansen aan mensen die het zonder onze steun niet redden op de arbeidsmarkt. Als sociale onderneming geloven we in mensen en een evenwichtige maatschappij. Een wereld waarin we geld zien als investeringsmiddel voor het geluk van mensen. Ondernemend, verbindend en volwaardig: Iedereen wint, iedereen winst!

Logo van IBN

IBN

Hockeyweg 5
5405NC Uden

www.ibn.nl

IBN biedt ook


De organisatie in het kort

  1. Arbeidsparticipatie
  2. Landelijk
  3. FTE: 3800
  4. Opgericht in 1955
  5. Meet impact: Nee
  6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 11: Duurzame steden en gemeenschappen
  7. Retail (incl. relatiegeschenken)