Vergadercentrum van IBN

Vergaderplekken zijn er in overvloed. Van kleine pittoreske boerderijen tot grote complexen. Maar wat als u op zoek bent naar een plek die groot genoeg is voor uw groep en succesvol bemand wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan is ons vergadercentrum de plek om uw training, vergadering of bijeenkomst te organiseren. Van klanten horen we dat ze het prettig vinden dat er continue technische assistentie is én alles mogelijk is op het gebied van eten & drinken. Fijne bijkomstigheid en heel uniek is dat een bezoek aan ons vergadercentrum invulling geeft aan social return en maatschappelijk verantwoord ondernemen van uw organisatie.

Over Vergadercentrum van IBN

We bieden 13 verschillende ruimtes, voor groepen variërend van 2 tot 250 personen. Alle zalen beschikken over daglicht, klimaatbeheersing, flipover, up-to-date AV-apparatuur met binnen drie minuten technische assistentie en gratis ondersteunende materialen. IBN Vergadercentrum heeft een eigen chef-kok, die alle lekkernijen, hapjes en gerechten met zorg bereidt en samenstelt. Daarbij staan afwisseling en vernieuwing centraal, onder meer door het gebruik van seizoens- en streekproducten. Wilt u de mogelijkheden bij IBN Vergadercentrum combineren met een activiteit? IBN biedt onder meer kookworkshops op maat, maar ook activiteiten op de nabij liggende golfbaan, theater, kartbaan en natuurgebied de Maashorst.

Over IBN

Werken geeft je het gevoel dat je ergens aan bijdraagt en dat je ergens bij hoort. Het hebben van werk is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die, om wat voor reden dan ook, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De buurvrouw die met een burn-out thuis zit. Het neefje dat het niet trok op school. Of misschien je partner die na een reorganisatie op zoek moet naar heel ander werk, maar niet weet ... lees meer  waar te beginnen. Voor al deze mensen is IBN er. Al bijna 25 jaar maken we ons sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden aan werk te helpen. We willen dat mensen weer mee kunnen doen. Dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier. lees minder

Logo van IBN

IBN

Hockeyweg 5
5405NC Uden

www.ibn.nl

IBN biedt ook


De organisatie in het kort

  1. Arbeidsparticipatie
  2. Noord-Brabant
  3. FTE: 3800
  4. Opgericht in 1955
  5. Meet impact: Nee
  6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 11: Duurzame steden en gemeenschappen
  7. Horeca en catering