Allround ICT support

Onze jongeren leveren all round ICT support aan uw bedrijf. Op locatie maar ook op afstand vanuit onze werkplaats. wij ontzorgen!

Over Allround ICT support

Door het belang van ICT in organisaties, is ook de behoefte naar ICT-support enorm toegenomen. ICT vanaf morgen is specialist als het gaat om allround ICT-support en is in staat om elk bedrijf of elke organisatie te helpen met ICT gerelateerde zaken. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om te ontzorgen op het gebied van werkplekbeheer, serverbeheer, online back-up, VoIP telefonie en ICT-support. Op locatie, maar ook remote uitgevoerd op onze werkplaats.

Over ICT vanaf morgen

Wij willen zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden in de ICT. Zeg maar: van thuis op de bank naar werk. Wij verduurzamen de wereld door afgeschreven ICT-apparatuur van bedrijven te refurbishen of als dat niet meer mogelijk is, af te voeren via een verantwoorde én gecontroleerde afvalstroom. We creëren high-fives tussen organisaties, bedrijven en jongeren. Dat is pas impact!


ICT vanaf morgen werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • anwb
 • Sociale verzekeringsbank
 • Rijksoverheid
 • tata steel
 • Volksbank
 • Vezet
 • NH1816

Logo van ICT vanaf morgen

ICT vanaf morgen

Marconistraat 16
1821BX Alkmaar

ictvanafmorgen.nl

ICT vanaf morgen biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding, Milieu, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 5
 4. Opgericht in 2013
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 5: Gendergelijkheid, SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 11: Duurzame steden en gemeenschappen, SDG 12: Verantwoorde consumptie, SDG 13: Aanpak klimaatverandering
 7. ICT