Reparatie en upgrade computers en laptops

Is je PC of laptop traag geworden? Met een SDD-upgrade vanaf € 75,- helpen wij je hier zo van af! Start je computer niet meer op of is je beeldscherm beschadigd? Een nieuwe machine kost veel geld, dus repareren is vaak een betere optie. ICT vanaf Morgen is een professioneel adres om je computer te laten repareren tegen een betaalbare prijs.

Over Reparatie en upgrade computers en laptops

Of het nu gaat om een laptop, PC, werkstation of een All-in-one PC: Op onze reparatieafdeling zijn wij in staat apparatuur snel weer in orde te maken als er sprake is van schade of als deze gewoonweg niet meer werkt. Diverse onderdelen voor alle merken computers hebben wij op voorraad dus kan een reparatie vlot en effectief worden uitgevoerd. Wij werken voor particulieren, maar ook voor het bedrijfsleven of bijvoorbeeld het onderwijs. Bij ICT vanaf Morgen kunnen we met een flink team aardig wat aan. Na ontvangst stellen wij snel een diagnose en bepalen wat er voor nodig is om jouw computer weer te repareren. Indien de kosten niet hoger zijn dan € 15,00 inclusief BTW repareren wij je computer direct. Zijn de kosten hoger, dan ontvang je van ons vooraf een prijsopgave. We doen het graag en goed!

Over ICT vanaf morgen

Wij willen zoveel mogelijk (jonge) mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bieden in de ICT. Zeg maar: van thuis op de bank naar werk. Wij verduurzamen de wereld door afgeschreven ICT-apparatuur van bedrijven te refurbishen of als dat niet meer mogelijk is, af te voeren via een verantwoorde én gecontroleerde afvalstroom. We creëren high-fives tussen organisaties, bedrijven en jongeren. Dat is pas impact!


ICT vanaf morgen werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • anwb
 • Sociale verzekeringsbank
 • Rijksoverheid
 • tata steel
 • Volksbank
 • Vezet
 • NH1816

Logo van ICT vanaf morgen

ICT vanaf morgen

Marconistraat 16
1821BX Alkmaar

ictvanafmorgen.nl

ICT vanaf morgen biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding, Milieu, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 5
 4. Opgericht in 2013
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 5: Gendergelijkheid, SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 11: Duurzame steden en gemeenschappen, SDG 12: Verantwoorde consumptie, SDG 13: Aanpak klimaatverandering
 7. ICT