Syrische catering voor zowel privé als zakelijke bijeenkomsten.

Jude catering verzorgt authentieke, home-made Syrische gerechten voor lunch, borrel, high tea en diner. De gerechten serveren we op een eigentijdse en persoonlijke manier. Eigentijds door de sfeervolle tafelaankleding. Persoonlijk omdat we aanwezig zijn, eventueel de gerechten serveren en omringen met een verhaal.

Over Syrische catering voor zowel privé als zakelijke bijeenkomsten.

We verzorgen niet alleen heerlijke, originele Syrische gerechten. De koks komen mee om het buffet op te bouwen en een toelichting te geven op de gerechten. We kunnen ook gerechten en drankjes serveren. We doen meer! Onze koks nemen deel aan een ontwikkelprogramma dat hen ondersteunt in het thuis voelen in Nederland. Doel van het programma is het vinden van een passende opleiding, baan of vrijwilligerswerk. We bieden trainingen op gebied van (1) Nederlandse taal (2) sociale vaardigheden en (3) positie op de arbeidsmarkt. De trainingen zijn de basis voor de ontwikkeling van de koks. Maar ….de meeste impact komt vanuit de persoonlijke ontmoetingen tijdens de catering opdrachten. Zowel voor de koks als voor de gasten. Daar ontstaat aandacht en begrip voor elkaar die zo nodig is om samen te leven. Wil jij ook heerlijk eten met een bijzondere ontmoeting?

Over Jude catering cooperatie

Jude catering verzorgt authentieke, home-made Syrische gerechten voor lunch, borrel, high tea en diner. De gerechten serveren we op een eigentijdse en persoonlijke manier. Eigentijds door de sfeervolle tafelaankleding. Persoonlijk omdat we aanwezig zijn, eventueel de gerechten serveren en omringen met een verhaal. Dat kan een verhaal over de gerechten maar het kan ook een thema zijn dat past bij de (zakelijke) ... lees meer  bijeenkomst. We doen meer! Onze koks nemen deel aan een ontwikkelprogramma dat hen ondersteunt in het thuis voelen in Nederland. Doel van het programma is het vinden van een passende opleiding, baan of vrijwilligerswerk. We bieden trainingen op gebied van (1) Nederlandse taal (2) sociale vaardigheden en (3) positie op de arbeidsmarkt. lees minder


Jude catering cooperatie werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Gemeente Amsterdam
 • IRMCT
 • De Nederlandse Bank
 • Stichting Portaal
 • Cordaid

Logo van Jude catering cooperatie

Jude catering cooperatie

Hoeveweg 3
1276EZ Huizen

judefoundation.nl/catering-syrisch/

De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland
 3. FTE: 6
 4. Opgericht in 2017
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 9: Innovatie en infrastructuur, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Horeca en catering