Echte kunst als relatiegeschenk

Een echt origineel kunstwerk als relatiegeschenk vindt u bij Beeldend Gesproken. U kunt iets uitzoeken uit onze collectie, maar we kunnen ook kunstwerkjes laten maken speciaal voor uw bedrijf, iets dat niemand anders heeft. Als u meerdere werken nodig heeft, denk dan bv aan een serie etsen, litho's, foto's of beeldjes. Of aan een schilderij of (portret)tekening als u een unica zoekt.

Over Echte kunst als relatiegeschenk

Hoe het werkt? Samen bespreken we uw wensen en zetten uw vraag vervolgens uit onder onze 130 kunstenaars. Een aantal van hen reageert met een schetsvoorstel. U kiest het ontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen en uw budget. U heeft daarmee een onderscheidend en kunstzinnig relatiegeschenk.

Over Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Beeldend Gesproken is anders dan alle andere kunstuitlenen. We hebben uitsluitend kunst van professionele kunstenaars mét een psychiatrische achtergrond. Zie ons als Theo, de broer en zaakwaarnemer van Vincent van Gogh. We verhuren/verkopen de kunst van onze (circa 130) kunstenaars en ondersteunen hen in maatschappelijke participatie en het verwerven van eigen inkomsten. Onze kunst is kunst met een verhaal. Ons ... lees meer  team bestaat voor ongeveer de helft uit mensen die een opstap nodig hebben om weer aan de slag te gaan. Met Beeldend Gesproken kan een bedrijf voldoen aan social returnverplichtingen. lees minder


Kunstuitleen Beeldend Gesproken werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • PwC
 • Gemeente Amsterdam
 • accenture
 • PQR
 • Egis Parking Services

Logo van Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Kunstuitleen Beeldend Gesproken

De Hallen - Hannie Dankbaarpassage 23
1053RT Amsterdam

www.beeldendgesproken.nl

Kunstuitleen Beeldend Gesproken biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 6.5
 4. Opgericht in 2013
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 3: Goede gezondheid, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)