Gallery Talk - praten over kunst

De Gallery Talk is een ontspannen en verrassende workshop om te ervaren hoe verschillend we kijken naar hetzelfde beeld. Al pratend over een kunstwerk, leer je elkaar op een heel andere manier kennen.

Over Gallery Talk - praten over kunst

We worden voortdurend geconfronteerd met beelden, soms wel honderd per uur. Daardoor kijken we oppervlakkiger en verliezen we onze focus. Tijdens de Gallery Talk nemen we de tijd om een kunstwerk te bekijken en de betekenis te ontdekken. De persoonlijke beleving van kunst staat centraal, er is geen speciale kennis vereist. Het Intercontinental Ensemble speelt live een kort muziekstuk, een eigen compositie op basis van het besproken kunstwerk. En tot slot kunt u met de kunstenaar in gesprek. Deze Gallery Talk organiseren wij in onze galerie of in uw bedrijf. De workshop is geschikt voor groepen tot 14 personen. We bieden twee pakketten: • De complete Gallery Talk inclusief muziek en kunstenaar, 1 uur: € 645,-. • De Gallery Talk basis, 45 minuten: € 280,-. Wilt U weten of deze workshop interessant is voor uw bedrijf? Kom dan eens meedoen met de Gallery Talk bij Beeldend Gesproken op de 2e woensdag van de maand, 19:30 uur.

Over Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Beeldend Gesproken is anders dan alle andere kunstuitlenen. We hebben uitsluitend kunst van professionele kunstenaars mét een psychiatrische achtergrond. Zie ons als Theo, de broer en zaakwaarnemer van Vincent van Gogh. We verhuren/verkopen de kunst van onze (circa 130) kunstenaars en ondersteunen hen in maatschappelijke participatie en het verwerven van eigen inkomsten. Onze kunst is kunst met een verhaal. Ons ... lees meer  team bestaat voor ongeveer de helft uit mensen die een opstap nodig hebben om weer aan de slag te gaan. Met Beeldend Gesproken kan een bedrijf voldoen aan social returnverplichtingen. lees minder


Kunstuitleen Beeldend Gesproken werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • PwC
 • Gemeente Amsterdam
 • accenture
 • PQR
 • Egis Parking Services

Logo van Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Kunstuitleen Beeldend Gesproken

De Hallen - Hannie Dankbaarpassage 23
1053RT Amsterdam

www.beeldendgesproken.nl

Kunstuitleen Beeldend Gesproken biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 6.5
 4. Opgericht in 2013
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 3: Goede gezondheid, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Training en opleiding