Kunstuitleen en -verkoop

We beginnen met een bezoek aan uw bedrijf om het pand te bekijken en uw wensen te horen. Dan maken we een vrijblijvend voorstel waaruit u kunt kiezen. Transport en ophangen van de kunst nemen we graag voor onze rekening. (Zelf uitzoeken in onze galerie en meenemen, kan ook). Kunst duur? Welnee! De gemiddelde prijs voor een werk is € 100,- per half jaar.

Over Kunstuitleen en -verkoop

Neem eens een kijkje op onze website: de hele collectie staat online. Momenteel hebben we zo’n 2000 kunstwerken van 130 kunstenaars. Kunst lenen is voor mensen die graag experimenteren en houden van verandering, want we hangen elk jaar weer nieuwe kunst op. Steeds weer een boost voor uw bedrijf! Kunst lenen past bovendien perfect in de moderne deeleconomie: niet het bezitten, maar het geïnspireerd raken door kunst – daar gaat het om!

Over Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Beeldend Gesproken is anders dan alle andere kunstuitlenen. We hebben uitsluitend kunst van professionele kunstenaars mét een psychiatrische achtergrond. Zie ons als Theo, de broer en zaakwaarnemer van Vincent van Gogh. We verhuren/verkopen de kunst van onze (circa 130) kunstenaars en ondersteunen hen in maatschappelijke participatie en het verwerven van eigen inkomsten. Onze kunst is kunst met een verhaal. Ons ... lees meer  team bestaat voor ongeveer de helft uit mensen die een opstap nodig hebben om weer aan de slag te gaan. Met Beeldend Gesproken kan een bedrijf voldoen aan social returnverplichtingen. lees minder


Kunstuitleen Beeldend Gesproken werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • PwC
 • Gemeente Amsterdam
 • accenture
 • PQR
 • Egis Parking Services

Logo van Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Kunstuitleen Beeldend Gesproken

De Hallen - Hannie Dankbaarpassage 23
1053RT Amsterdam

www.beeldendgesproken.nl

Kunstuitleen Beeldend Gesproken biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 6.5
 4. Opgericht in 2013
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 3: Goede gezondheid, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Kunst