Unieke locatie voor uw vergadering in Amsterdam

Vergaderen op een van de hipste plekken van Amsterdam: onze galerie in rijksmonument De Hallen. Een unieke locatie met een inspirerende, kunstzinnige uitstraling voor workshops, vergaderingen, (product)presentaties, borrels en kleinschalige concerten.

Over Unieke locatie voor uw vergadering in Amsterdam

Onze galerie is ruimtelijk, hoog, licht en heeft een moderne, industriële uitstraling. U bent er aan alle kanten omringd door kunst, een sfeer die u nergens anders vindt. De galerie van 92m2 is flexibel in te richten en uitgerust met alle benodigde faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot 80 personen. Parkeergarage onder het gebouw. Goed bereikbaar met ov. Uitgebreide beschrijving en reserveringsformulier staan op onze website.

Over Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Beeldend Gesproken is anders dan alle andere kunstuitlenen. We hebben uitsluitend kunst van professionele kunstenaars mét een psychiatrische achtergrond. Zie ons als Theo, de broer en zaakwaarnemer van Vincent van Gogh. We verhuren/verkopen de kunst van onze (circa 130) kunstenaars en ondersteunen hen in maatschappelijke participatie en het verwerven van eigen inkomsten. Onze kunst is kunst met een verhaal. Ons ... lees meer  team bestaat voor ongeveer de helft uit mensen die een opstap nodig hebben om weer aan de slag te gaan. Met Beeldend Gesproken kan een bedrijf voldoen aan social returnverplichtingen. lees minder


Kunstuitleen Beeldend Gesproken werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • PwC
 • Gemeente Amsterdam
 • accenture
 • PQR
 • Egis Parking Services

Logo van Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Kunstuitleen Beeldend Gesproken

De Hallen - Hannie Dankbaarpassage 23
1053RT Amsterdam

www.beeldendgesproken.nl

Kunstuitleen Beeldend Gesproken biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
 2. Noord-Holland
 3. FTE: 6.5
 4. Opgericht in 2013
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 3: Goede gezondheid, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Ruimteverhuur