Tote Bag - MU Collectie

Of 'ie nou gevuld is met je dagelijkse boodschappen of je werkagenda: met deze tas mag je gezien worden! Mooi, sterk en handig in gebruik. En hij draagt niet alleen jouw spullen, maar ook een positief verhaal. De collectie van Makers Unite brengt lokale en nieuwe makers samen, en ondersteunt creatieve vluchtelingen richting nieuwe kansen op de arbeidsmarkt.

Over Tote Bag - MU Collectie

Makers Unite maakt prachtige producten met een verhaal voor alledaags gebruik. De MU collectie wordt gemaakt van reddingsvesten uit Griekenland door nieuwkomers in Nederland. De Tote is van circulair ontwerp, handgemaakt en draagt het Amsterdam Made label. Het hergebruikte materiaal is sterk en wordt met zorg geselecteerd, voor optimale kwaliteit in alledaags gebruik. De tas is verkrijgbaar in drie kleuruitvoeringen: oranje, gemixt oranje met reddingsvestlabel en zwart met oranje binnenkant. Als relatiegeschenk kan de tas voorzien worden van een bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Productdetails Afmetingen: 39cm x 32cm, hengsel 35cm Gewicht: 174gr Kleuren: oranje, gemixt oranje met reddingsvestlabel, zwart met oranje binnenkant

Over Makers Unite

Makers Unite is een sociaal inclusieve onderneming in Amsterdam die vluchtelingen in Nederland ondersteunt richting nieuwe kansen, door samen mooie, alledaagse producten te maken met een duurzaam ontwerp. Met de ge-upcyclede Makers Unite collectie krijgen reddingsvesten uit Griekenland een nieuw leven. De opbrengst financiert het Makers Unite programma dat creatieve nieuwkomers met een vluchtelingenachtergrond aan professionele kansen koppelt.


Makers Unite werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Gemeente Amsterdam
 • Looped Goods
 • Stedelijk Museum Amsterdam
 • Crafts Council Nederland
 • Amsterdam Made

Logo van Makers Unite

Makers Unite

H.J.E. Wenckebachweg 48
1096AN Amsterdam

makersunite.eu/

Makers Unite biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 6
 4. Opgericht in 2017
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 12: Verantwoorde consumptie
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)