Glas-gevelreiniging

Zonlicht is goed voor de productiviteit. Een opgeruimde omgeving is een opgeruimde geest. Waar wacht je nog op, wij komen jouw ramen en gevel reinigen!

Over Glas-gevelreiniging

Zo hoog als een hoogwerker of gevelinstallatie maar kan gaan, zo vies als je maar kan bedenken, Nelis maakt het schoon. Elk Nelis-talent krijgt een rugzak vol opleidingen van veiligheid tot hoogwerker en van werknemersvaardigheden tot vakopleiding. We blazen je omver met kwaliteit en hoffelijkheid en niet te vergeten: jij zorgt voor een baan voor een ‘Koekeloerder’ (iemand die zit en uitkijkt: hij zit de hele dag voor het raam te koekeloeren).

Over Nelis Company - (Stichting Nelis)

Nelis is een 100-jarig familiebedrijf, opgestart door opa Nelis (ook wel de opera zingende glazenwasser) in de Schilderswijk van Den Haag. Inmiddels zijn we een sociale onderneming met een missie: kansen bieden voor jongeren die het om wat voor reden dan ook niet lukt om (terug) de arbeidsmarkt op te komen. We geloven dat je motivatie bepalend is, niet je acties uit het verleden. Met ons Nelis-talent leveren we ... lees meer  verschillende diensten aan o.a. bedrijven en overheden; glas-gevelreiniging, zonnepaneelreiniging, schoonmaak, handyman/klusjes en conciërge/huismeesters. Dit doen we door het hele land, bijna volledig met elektrische auto’s, duurzame materialen en middelen. Jongeren krijgen bij ons waardig werk, worden vakinhoudelijk opgeleid door leermeesters, er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door coaches en waar nodig is er extra hulp bij multi-problematiek zoals wonen, taal en budget coaching. Zoek jij als bedrijf een partner die kwalitatieve facilitaire dienstverlening en social impact levert? Dat is Nelis! lees minder


Nelis Company - (Stichting Nelis) werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Aegon
 • Haagse Hogeschool
 • Hotel Casa
 • Wits Vastgoedonderhoud
 • JC Decaux
 • Douwe Egberts

Logo van Nelis Company - (Stichting Nelis)

Nelis Company - (Stichting Nelis)

Wegastraat 29
2516AN Den Haag

nelis.company

Nelis Company - (Stichting Nelis) biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 15
 4. Opgericht in 1918
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Facilitaire dienstverlening