Huismeester

Het pand waarin uw organisatie gevestigd is, is het visitekaartje voor alle pandgebruikers en bezoekers. Het is dan ook belangrijk dat dit representatief, veilig en ordelijk is.

Over Huismeester

Nelis fikst een zorgeloze omgeving van uw pand. We zorgen voor een vakkundig huismeester dat proactief bezig is met (klein) onderhoud, veiligheid en het zijn van een, letterlijk en figuurlijk, sociaal aanspreekpunt. Alle pandgebruikers kunnen gerust een beroep op hem/haar doen als het gaat om defecten, storingen of andere problemen. We kijken per opdracht welke ervaren huismeester (en een eventuele jongere die tijdens het uitvoeren van uw opdracht opgeleid wordt tot supertalent) het meest geschikt is. Ieder heeft zijn/haar eigen competenties. Die zetten we graag zo goed mogelijk in. Oftewel: op ieder potje past een dekseltje.

Over Nelis Company - (Stichting Nelis)

Nelis is een 103-jarig familiebedrijf, opgestart door de zingende glazenwasser ‘opa Nelis’, in de Schilderswijk van Den Haag. We geloven in (a)sociaal schoon: uitblinkende facilitaire diensten door jongeren met een onbenut arbeidspotentieel. Je motivatie is bepalend, niet je acties uit het verleden. Jongeren krijgen bij ons werk om trots op te zijn, worden vakinhoudelijk opgeleid door leermeesters (in ... lees meer  Nelis-taal: vak-idioten), er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door coaches en waar nodig is er extra hulp voor bijvoorbeeld budget coaching, sport of wonen. Met onze werkwijze hebben we de afgelopen jaren meer dan 400 talenten aan het werk geholpen, iets waar we trots op zijn. We shinen binnen de volgende vakgebieden: glas-gevelreiniging, zonnepaneelreiniging, specialistisch reinigen, klusjes en schoonmaak. Dit doen we door het hele land, voor klein en groot bedrijf. Naast sociaal streven we naar volledig duurzame processen door bijvoorbeeld elektrisch te rijden, water op te vangen of kleding te upcycelen. Allemaal prachtig, maar minstens zo belangrijk is de veiligheid, kwaliteit en professionaliteit waarmee we klanten ontzorgen. Met ruim 100 jaar ervaring en gespecialiseerde leermeesters in dienst, zorgt Nelis ervoor dat er nooit wordt ingeleverd op hoffelijkheid. Met onze ISO9001, NEN4400-1 en VCA certificaten worden we net zo scherp beoordeelt op onze processen, veiligheid en professionaliteit als op onze maatschappelijke impact. What’s in it for you • Blinkende ramen en gevels • We helpen met het invullen van de Social Return verplichting: we hebben het hoogst haalbare PSO30+ keurmerk wat betekent dat je de diensten voor 100% kan opvoeren voor je Social Return verplichting. • Wij helpen jullie je positieve impact te delen: samen maken we mooie content zoals een filmpje (hoeveel jongeren hebben we door jullie panelen aan het werk geholpen), tekst voor jullie jaarverslag ed. • We kunnen bijdragen aan jullie inclusiviteitsbeleid: meedenken met MVO-beleid, jongeren laten doorstromen naar jullie waarvan je denkt ‘dit talent willen wij zelf’! • Laten we het belangrijkste niet vergeten: samen zorgen we ervoor dat gemotiveerde mensen die nu de kans niet krijgen, toekomstperspectief hebben. Daar doen we het voor • Interesse in referenties? We werken voor toonaangevende bedrijven als Gemeente Den Haag, Hogeschool Utrecht en PWC die graag hun positieve ervaring met Nelis delen. Lang verhaal kort: wij willen heel graag jullie sociaal, duurzame partner worden zodat we samen de wereld, een beetje mooier kunnen maken. lees minder


Nelis Company - (Stichting Nelis) werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Aegon
 • Haagse Hogeschool
 • Hotel Casa
 • Wits Vastgoedonderhoud
 • JC Decaux
 • Douwe Egberts

Logo van Nelis Company - (Stichting Nelis)

Nelis Company - (Stichting Nelis)

Wegastraat 29
2516AN Den Haag

nelis.company

Nelis Company - (Stichting Nelis) biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 15
 4. Opgericht in 1918
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Facilitaire dienstverlening