Schoonmaak

We fiksen het elke keer weer: (a)sociaal schoon. Wat is dan typisch Nelis, waar blinken we in uit? We promoten altijd de dag-schoonmaak. Zo krijgen onze collega’s een gezicht en een naam bij de opdrachtgever en andersom. Door elkaar te kennen ontstaat vertrouwen, goede communicatie en uiteindelijk een beter resultaat. Er wordt gezien met hoeveel plezier ons talent elke dag aan het werk gaat en hoe ze hun technieken van de SVS vakopleiding toepassen op jullie interieur. Nelis en ons talent is jullie visitekaartje op de werkvloer.

Over Schoonmaak

We werken uitsluitend met duurzame en veilige producten. We hanteren een streng selectiebeleid als het gaat om onze leveranciers. Jullie kopen dus niet alleen sociale schoonmaak in, maar ook duurzaam. Producten die we gebruiken zijn biologisch, van gerecycled materiaal of van duurzame grondstoffen. De microvezeltechniek die we gebruiken past in deze visie; deze techniek verbruikt het minste water en schoonmaakmiddel. Lege flacons/flessen bewaren we en worden bij de leveranciers weer ingeleverd. Ook duurzame disposables zoals toiletpapier, papieren handdoeken en zeep kunnen wij voor jullie regelen. Werken volgens een werkprogramma behoort tot de mogelijkheden maar het liefst gaan we voor resultaatgericht. Het gaat er namelijk om dat wat vies is schoon wordt en voor het schone niet onnodige middelen en materialen worden verbruikt. Onze schoonmakers zijn getraind om de ruimtes te bekijken zoals een gebruiker van de ruimte dat zou doen en kunnen heel goed inschatten wat nodig is.

Over Nelis Company - (Stichting Nelis)

Nelis is een 103-jarig familiebedrijf, opgestart door de zingende glazenwasser ‘opa Nelis’, in de Schilderswijk van Den Haag. We geloven in (a)sociaal schoon: uitblinkende facilitaire diensten door jongeren met een onbenut arbeidspotentieel. Je motivatie is bepalend, niet je acties uit het verleden. Jongeren krijgen bij ons werk om trots op te zijn, worden vakinhoudelijk opgeleid door leermeesters (in ... lees meer  Nelis-taal: vak-idioten), er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door coaches en waar nodig is er extra hulp voor bijvoorbeeld budget coaching, sport of wonen. Met onze werkwijze hebben we de afgelopen jaren meer dan 400 talenten aan het werk geholpen, iets waar we trots op zijn. We shinen binnen de volgende vakgebieden: glas-gevelreiniging, zonnepaneelreiniging, specialistisch reinigen, klusjes en schoonmaak. Dit doen we door het hele land, voor klein en groot bedrijf. Naast sociaal streven we naar volledig duurzame processen door bijvoorbeeld elektrisch te rijden, water op te vangen of kleding te upcycelen. Allemaal prachtig, maar minstens zo belangrijk is de veiligheid, kwaliteit en professionaliteit waarmee we klanten ontzorgen. Met ruim 100 jaar ervaring en gespecialiseerde leermeesters in dienst, zorgt Nelis ervoor dat er nooit wordt ingeleverd op hoffelijkheid. Met onze ISO9001, NEN4400-1 en VCA certificaten worden we net zo scherp beoordeelt op onze processen, veiligheid en professionaliteit als op onze maatschappelijke impact. What’s in it for you • Blinkende ramen en gevels • We helpen met het invullen van de Social Return verplichting: we hebben het hoogst haalbare PSO30+ keurmerk wat betekent dat je de diensten voor 100% kan opvoeren voor je Social Return verplichting. • Wij helpen jullie je positieve impact te delen: samen maken we mooie content zoals een filmpje (hoeveel jongeren hebben we door jullie panelen aan het werk geholpen), tekst voor jullie jaarverslag ed. • We kunnen bijdragen aan jullie inclusiviteitsbeleid: meedenken met MVO-beleid, jongeren laten doorstromen naar jullie waarvan je denkt ‘dit talent willen wij zelf’! • Laten we het belangrijkste niet vergeten: samen zorgen we ervoor dat gemotiveerde mensen die nu de kans niet krijgen, toekomstperspectief hebben. Daar doen we het voor • Interesse in referenties? We werken voor toonaangevende bedrijven als Gemeente Den Haag, Hogeschool Utrecht en PWC die graag hun positieve ervaring met Nelis delen. Lang verhaal kort: wij willen heel graag jullie sociaal, duurzame partner worden zodat we samen de wereld, een beetje mooier kunnen maken. lees minder


Nelis Company - (Stichting Nelis) werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Aegon
 • Haagse Hogeschool
 • Hotel Casa
 • Wits Vastgoedonderhoud
 • JC Decaux
 • Douwe Egberts

Logo van Nelis Company - (Stichting Nelis)

Nelis Company - (Stichting Nelis)

Wegastraat 29
2516AN Den Haag

nelis.company

Nelis Company - (Stichting Nelis) biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Armoedebestrijding, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 15
 4. Opgericht in 1918
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Facilitaire dienstverlening