Nice feel good pops

Nice ijsjes zijn lekker én goed. Gemaakt van echt rijp fruit en pure ingrediënten. 100% biologisch, uit het seizoen en van zo dichtbij als mogelijk. De ijsjes worden gemaakt in onze ijsfabriek die draait op zonne-energie. Van Nice ijsjes kunnen je gasten écht genieten.

Over Nice feel good pops

The NICE Company maakt sinds 2013 ijsjes zoals je ze thuis ook zou maken: Nice ijsjes. Geen suikerbommen vol poeders en geur- kleur- en smaakstoffen, maar smaakvolle natuurlijke ijsjes van rijpe peren en aardbeien, goede chocolade, zelfgemaakte plantaardige melk en de beste volle room. Alle ingrediënten zijn biologisch en zoveel mogelijk lokaal. Op de achterkant van je ijsje kun je in grote duidelijke letters lezen wat er precies in zit. Nice maakt haar houten en herbruikbare smakenborden in een sociale werkplaats en werkt aan duurzamere verpakkingen. De ijsjesfabriek in Friesland loopt op zonne-energie. Nice ijsjes worden verkocht in de leukste (verantwoorde) horeca van Nederland. Op plekken zoals kindercafés, familieterrasjes, speeltuinen, musea en dierentuinen. Multipacks koop je in natuurvoedings- en biowinkels in heel Nederland. Crisp en Picnic bezorgen ze bij je thuis.

Over The NICE Company

The Nice Company is een duurzaam Europees ijsmerk. De Nice ijsjes zijn 100% natuurlijk, gemaakt van de beste biologische ingrediënten en geproduceerd met respect voor mens en natuur. Nice zet zich in om het ijsschap positief te veranderen. Met ijs van uitsluitend pure biologische ingrediënten. We gebruiken dus geen rotzooi om de ijsjes goedkoper of makkelijker te maken, óf om meer winst te maken. We gebruiken maar ... lees meer  één soort suiker, niet drie verschillende in andere namen om je voor de gek te houden. En, last but nog least, Nice kent een klimaatvriendelijk productieproces, onze ijsfabriek loopt namelijk op zonnepanelen! Zo maken we voor iedereen ijs waar je écht van kunt genieten, van begin tot eind. lees minder


The NICE Company werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Marqt
 • Picnic
 • Ekoplaza
 • Diverse horeca

Logo van The NICE Company

The NICE Company

Weesperzijde 80G
1091EJ Amsterdam

thenicecompany.nl

De organisatie in het kort

 1. Milieu
 2. Landelijk
 3. FTE: 8
 4. Opgericht in 2013
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 12: Verantwoorde consumptie
 7. Eten en drinken