Lokaal do-good platform

Met een lokaal do-good platform maak je het iedereen gemakkelijk om het verschil te maken óf om vrijwillige hulp te vragen. Verbindt vraag en aanbod op buurtniveau, stimuleer participatie en zelfredzaamheid, voorkom eenzaamheid en innoveer vrijwilligerswerk. Met een lokale look&feel, geavanceerde matching- én screeningssalgoritmes (dus super veilig) en volledige support was impact faciliteren nog nooit zo makkelijk!

Over Lokaal do-good platform

Op zoek naar een manier om het sociaal domein te innoveren? NLvoorelkaar bouwt slimme do-good platformen en zorgt ervoor dat deze veel en veilig gebruikt worden. Zo stimuleren we samen participatie, zelfredzaamheid en vrijwillige inzet en wordt eenzaamheid voorkomen. Onze dienstverlening bestaat uit drie delen: slimme techniek (platform en screening), innovatieve activatie (marketing en communicatie) en betrouwbare support (screening en verantwoording). Een one-stop-shop voor de innovatie van vrijwillige inzet en een toekomstbestendige samenleving. Inmiddels hebben we al meer dan 50 lokale do-good platformen gerealiseerd zoals Rotterdammersvoorelkaar.nl of Haarlemvoorelkaar.nl. Benieuwd naar de behaalde resultaten, welke impact een lokaal matchingsplatform in jouw gemeente kan maken of naar de kosten/baten analyse in de vorm van een maatschappelijke business? Neem even contact met ons op, je bent altijd welkom voor een gratis demo of analyse met een kop koffie op ons kantoor in Breda.

Over NLvoorelkaar

NLvoorelkaar is het grootste platform voor vrijwillige inzet in Nederland. Door het grootste aanbod, slimme e-matching en innovatie concepten wordt doing good easy & fun. Daarmee realiseren we échte impact: 7 miljoen uur vrijwillige inzet tot nu toe en meer dan 125.000 happy deelnemers. Samen met 50+ gemeenten en 8.000+ maatschappelijke organisaties, goede doelen en bedrijven creëren we de toekomst van vrijwilligerswerk!


NLvoorelkaar werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Meer dan 50 gemeenten waaronder Gemeente Rotterdam
 • Diverse bedrijven zoals YoungCapital
 • Maatschappelijke organisaties zoals Vrijwilligerscentrale Amstelland
 • Maatschappelijke events voor bedrijven als Unilever en Hogeschool Avans

Logo van NLvoorelkaar

NLvoorelkaar

Reduitlaan 33
4814DC Breda

www.nlvoorelkaar.nl/zakelijk

NLvoorelkaar biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Milieu, Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 13
 4. Opgericht in 2011
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 9: Innovatie en infrastructuur, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 11: Duurzame steden en gemeenschappen, SDG 13: Aanpak klimaatverandering, SDG 15: Beschermen van leven op het land, SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken
 7. ICT