Akoestisch bureauscherm 'Vancouver' - gestoffeerd

Het akoestisch bureauscherm ‘Vancouver’ is geschikt voor plaatsing op of tegen een bureau. Het akoestische scherm wordt op maat gemaakt, en is in breedte en hoogte per centimeter te bestellen. De hoeken van het scherm worden rond gemaakt.

Over Akoestisch bureauscherm 'Vancouver' - gestoffeerd

Stoffering: bestaat uit gerecyclede wol en is in 28 kleuren verkrijgbaar. Montage: de schermen worden gemonteerd op of tegen het bureau door middel van klemmen. Advies: per 80 cm breedte een klem bevestigen. Bijvoorbeeld: een scherm van 160 cm breed dient te worden voorzien van 3 klemmen. Werking: het reduceren van de nagalmtijd in een ruimte in combinatie met de vermindering van hinderlijk geluid tussen werkplekken onderling.

Over OPNIEUW!

OPNIEUW! geeft op sociale wijze invulling aan circulaire werkomgevingen, om op duurzame en maatschappelijke manier bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, generaties lang. Wij willen betekenisvol ondernemen en slaan daarom de weg in van circulaire economie, waarin meubilair een nieuw leven krijgt en afval gebruikt wordt als grondstof voor nieuw meubilair.