Circulaire belcel van NS-treindeuren

Deze circulaire belcel is gemaakt van gele NS-treindeuren en heeft dezelfde uitstraling als de welbekende NS-trein. Deze deuren hebben jaren dienst gedaan aan reizigers van de Nationale Spoorwegen en zijn na hun welverdiende pensioen in onze belcel geplaatst. Deze refurbished NS-deuren zorgen voor een unieke uitstraling in elk kantoor!

Over Circulaire belcel van NS-treindeuren

De belcel is aan de binnenkant voorzien van akoestisch materiaal, waardoor je ongestoord kunt bellen. Een uniek product, met een verhaal! Tijdens een meting met een luide monotone toon, door middel van een geluidsbox, was het aantal decibellen dat werd afgespeeld 86 dB. Direct buiten de deur van de belcel was het aantal decibellen 54 dB, oftewel een reductie van 32 dB. Op 1 meter afstand van de belcel was er een reductie van 38 dB.

Over OPNIEUW!

OPNIEUW! geeft op sociale wijze invulling aan circulaire werkomgevingen, om op duurzame en maatschappelijke manier bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, generaties lang. Wij willen betekenisvol ondernemen en slaan daarom de weg in van circulaire economie, waarin meubilair een nieuw leven krijgt en afval gebruikt wordt als grondstof voor nieuw meubilair.