Circulaire laptopstandaard

Voor werkzaamheden op een laptop is een laptopstandaard bijna ondenkbaar. Een standaard plaatst het scherm op een ergonomische hoogte, waardoor nek- en schouderklachten worden voorkomen. De OPNIEUW! Laptop standaard is compact mee te nemen en kent een licht gewicht van 80 of 120 gram.

Over Circulaire laptopstandaard

De laptopstandaard van OPNIEUW! is gemaakt van gerecycled PET-Vilt. Dit is een milieuvriendelijk materiaal, gemaakt van oude petflessen. PET-Vilt staat bekend om zijn stevigheid, lichte gewicht en goede geluidsdemping. Er zijn verschillende hoogtes en kleuren verkrijgbaar. De lage variant is 10,3 cm hoog en de hoge variant is 16,7 cm hoog. De standaardkleur is donkergrijs. Andere kleuren zijn ook mogelijk op aanvraag.

Over OPNIEUW!

OPNIEUW! geeft op sociale wijze invulling aan circulaire werkomgevingen, om op duurzame en maatschappelijke manier bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, generaties lang. Wij willen betekenisvol ondernemen en slaan daarom de weg in van circulaire economie, waarin meubilair een nieuw leven krijgt en afval gebruikt wordt als grondstof voor nieuw meubilair.