Refurbished BMA Axia Office bureaustoel

Een refurbished bureaustoel die uitstekende ondersteuning biedt aan de gebruiker. De BMA Axia is geschikt voor intensief gebruik en is goed instelbaar. Deze stoel is een gebruikte stoel, met nieuw gestoffeerde kussens. Wij reinigen, controleren of herstofferen bureaustoelen totdat ze zo goed als nieuw worden bevonden. Wil je een refurbished bureaustoel kopen? Dan ben je bij ons bij het goede adres!

Over Refurbished BMA Axia Office bureaustoel

De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPNIEUW! stof en heeft harde wielen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze en met zachte wielen. Ook in armleggers is keuze, namelijk 8N, 8Y en 8Z armleggers.

Over OPNIEUW!

OPNIEUW! geeft op sociale wijze invulling aan circulaire werkomgevingen, om op duurzame en maatschappelijke manier bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, generaties lang. Wij willen betekenisvol ondernemen en slaan daarom de weg in van circulaire economie, waarin meubilair een nieuw leven krijgt en afval gebruikt wordt als grondstof voor nieuw meubilair.