Refurbished RH Extend 220 bureaustoel

De refurbished RH Extend 220 is een gebruiksvriendelijke en ergonomische bureaustoel. Het is een goede beeldschermstoel en is geschikt voor kantoren, recepties of opleidingsomgevingen. De stoel is goed in en bij te stellen, zodat de stoel ook geschikt is voor meerdere gebruikers. De functies van de hendels zijn in de vorm van pictogrammen op de hendels weergegeven. De stoel is erg slijtvast en is van hoogwaardige kwaliteit. Een stoel die in beginsel hoge kwaliteit biedt is uiteraard een duurzame stoel. We kunnen door middel van reparatie en/ of herstofferen een volgend leven geven aan de stoel.

Over Refurbished RH Extend 220 bureaustoel

De stoel is standaard in het zwart gestoffeerd met onze OPNIEUW! stof en heeft harde wielen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze en met zachte wielen.

Over OPNIEUW!

OPNIEUW! geeft op sociale wijze invulling aan circulaire werkomgevingen, om op duurzame en maatschappelijke manier bijdrage te leveren aan een leefbare wereld, generaties lang. Wij willen betekenisvol ondernemen en slaan daarom de weg in van circulaire economie, waarin meubilair een nieuw leven krijgt en afval gebruikt wordt als grondstof voor nieuw meubilair.