VOIP telefonie - bellen via internet

Verschillende kantoorpanden? Op vakantie in het buitenland? Thuiswerken? Bereikbaarheid hoeft tegenwoordig geen enkel probleem meer te zijn! Met een internetaansluiting ben je wanneer je maar wilt bereikbaar op je normale kantoornummer.

Over VOIP telefonie - bellen via internet

Niet alleen dat, je kunt vanuit alle locaties (dus inclusief het buitenland!) bellen tegen lokale Nederlandse kosten. Piipol biedt namelijk Voice over IP aan: dat is bellen via internet. Dit heeft vele voordelen voor de organisatie én voor jezelf: De maandelijkse vaste lasten zijn (meer dan) de helft goedkoper dan bij traditionele aanbieders. Met VOIP is je hele organisatie locatie-onafhankelijk: overal waar een internetaansluiting is kunnen 1 of meer van je bedrijfstoestellen staan. Thuis werken of op kantoor maakt niet uit: personeel is altijd onder het eigen bedrijfsnummer bereikbaar. VOIP is onbeperkt schaalbaar. Extra lijnen kunnen met één klik op de knop geregeld worden. De VOIP centrale biedt zeer veel mogelijkheden: keuzemenu's, tijdsafhankelijk doorschakelen, wachtrijen, voicemail naar e-mail en nog veel meer opties.

Over Piipol Excellente Whizzkids

In 2014 zag Piipol, 'excellente whizzkids' het levenslicht. Piipol is een sociale firma die mensen die het (net) niet redden in het reguliere bedrijfsleven de mogelijkheid geeft, om zich te concentreren op hun kernkwaliteiten: hun ruim voorradige computertalenten. Bij Piipol halen we de stress weg bij de excellente whizzkids (in verschillende leeftijdscategorieën) waardoor ze zich veel gemakkelijker kunnen storten ... lees meer  op het ontwikkelen van waardevolle webapplicaties en het voeren van systeembeheertaken voor midden- en kleinbedrijf en (semi-)overheid. Piipol onderscheidt zich van andere automatiseringsbedrijven door mensen in dienst te nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast werken er bij Piipol gedreven experts die onze sociale doelstelling een warm hart toedragen. Piipol is een sociale firma, die ook (jonge) mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt van werkelijke betekenis wil laten zijn voor de maatschappij. In deze zich snel ontwikkelende maatschappij wordt van mensen steeds meer verwacht, maar niet iedereen is even goed uitgerust om de positie in de maatschappij te verwerven die bij zijn talenten past. Piipol maakt zich er sterk voor, om deze talenten tot volle bloei te laten komen. lees minder


Piipol Excellente Whizzkids werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • breedweer
 • brouwerij de prael
 • social enterprise nl
 • social impact factory
 • TNO
 • De Omslag

Logo van Piipol Excellente Whizzkids

Piipol Excellente Whizzkids

CAB Rondom 90A
3534BE Utrecht

www.piipol.nl

Piipol Excellente Whizzkids biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 7.2
 4. Opgericht in 2014
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei
 7. ICT