Meaningful Art Cappuccinokopjes

Op zoek naar een mooi design product wat bijdraagt aan een inclusieve wereld? Laat je inspireren door deze prachtige koffiekopjes samen met jouw collega's, klanten of relaties. Neem samen een moment om stil te staan bij autisme en de talenten van mensen met autisme geïnspireerd door de tekening van Quinten. En dat onder het genot van een kopje koffie!

Over Meaningful Art Cappuccinokopjes

Deze koffiekopjes van hoge kwaliteit porselein hebben een schitterend design en zijn bovendien duurzaam geproduceerd. De kopjes zijn een co-creatie tussen Quinten-Art en Hesselink Koffie - het merk voor duurzame koffie. De missie van Hesselink Koffie is om waarde te creëren. Niet alleen economisch, maar ook sociaal. Daarom wilde ze graag een servieslijn met een boodschap - om zo van betekenis te willen zijn voor de maatschappij. Dit sluit perfect bij onze missie. We besloten samen de wereld een beetje mooier te maken. Wat maakt deze mok zo uniek? Het design is ontworpen door de 9-jarige Quinten! Quinten heeft autisme, is gek op wiskunde en tekenen, en is de grote inspiratie achter onze missie. Met zijn geometrische tekening ‘Perspective’ laat Quinten ons de wereld zien vanuit zijn perspectief en drink je koffie uit een uniek porselein kopje. De kopjes zijn ook verkrijgbaar in zwarte koffie en espresso formaat. Zet je in voor een inclusieve toekomst en bestel de Meaningful Art serie vandaag nog!

Over Quinten-Art

Met Quinten-Art brengen we de unieke en bijzondere talenten van mensen met autisme onder de aandacht. Zo dragen we op een positieve manier bij aan het bewustzijn en de beeldvorming over autisme in de maatschappij. Daarnaast is ons doel het vergroten van het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van mensen met autisme. Daarom maken wij kwalitatief hoogwaardige designproducten gebaseerd op het ontwerp van mensen met ... lees meer  autisme. Onze producten hebben een prachtig verhaal en zijn gemaakt om deze bijzondere talenten met de wereld te delen. Met onze producten brengen wij passie voor uniek talent, positieve aandacht voor autisme en duurzaamheid samen in één design en dragen we bij aan een inclusieve wereld. lees minder


Quinten-Art werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Eijffinger
 • Hesselink Koffie
 • AutiTalent
 • Groei & Glunder
 • Carehouse

Logo van Quinten-Art

Quinten-Art

Brederodestraat 26-huis
1054MV Amsterdam

quinten-art.com/

Quinten-Art biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 1
 4. Opgericht in 2020
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 12: Verantwoorde consumptie
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)