Poster - Lines

Deze minimalistische posters met scandinavisch design staan prachtig in de werkomgeving, thuis of op kantoor. Laat je inspireren door de designs van Quinten, wanneer je aan het werk bent.

Over Poster - Lines

Wat maakt deze poster zo uniek? Het design is ontworpen door de 9-jarige Quinten! Quinten heeft autisme, is gek op wiskunde en tekenen, en is de grote inspiratie achter onze missie. Quinten tekende 'Lines' toen hij 9 jaar oud was. Hij wist precies hoe hij de lijnen wilde tekenen. Niks aan deze tekening is toevallig. De spatiëring en vlakverdeling had hij al in zijn hoofd zitten voordat hij zijn pen oppakte. Deze lijntekening past perfect in een minimalistisch of scandinavisch interieur. De poster is gemaakt van zeer hoge kwaliteit gestreken papier van 250 gram met een zijdemat oppervlakte en matlaminaat finish ter bescherming tegen krassen. Verkrijgbaar in A3 of A2 formaat.

Over Quinten-Art

Met Quinten-Art brengen we de unieke en bijzondere talenten van mensen met autisme onder de aandacht. Zo dragen we op een positieve manier bij aan het bewustzijn en de beeldvorming over autisme in de maatschappij. Daarnaast is ons doel het vergroten van het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van mensen met autisme. Daarom maken wij kwalitatief hoogwaardige designproducten gebaseerd op het ontwerp van mensen met ... lees meer  autisme. Onze producten hebben een prachtig verhaal en zijn gemaakt om deze bijzondere talenten met de wereld te delen. Met onze producten brengen wij passie voor uniek talent, positieve aandacht voor autisme en duurzaamheid samen in één design en dragen we bij aan een inclusieve wereld. lees minder


Quinten-Art werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Eijffinger
 • Hesselink Koffie
 • AutiTalent
 • Groei & Glunder
 • Carehouse

Logo van Quinten-Art

Quinten-Art

Brederodestraat 26-huis
1054MV Amsterdam

quinten-art.com/

Quinten-Art biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 1
 4. Opgericht in 2020
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 12: Verantwoorde consumptie
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)