Quinten-Art Design Mok - Circles

Op zoek naar een stijlvolle thee- of koffiemok met meer dan alleen een mooi design? Deze ruime mok staat niet alleen mooi op tafel, maar heeft ook nog eens een hartverwarmend verhaal. Met onze porseleinen mokken brengen wij aandacht voor autisme, uniek talent en passie voor duurzaamheid samen in één design en vieren wij een inclusieve wereld.

Over Quinten-Art Design Mok - Circles

Wat maakt deze mok zo uniek? Het design is ontworpen door de 9-jarige Quinten! Quinten heeft autisme, is gek op wiskunde en tekenen, en is de grote inspiratie achter onze missie. Met zijn geometrische tekening ‘Perspective’ laat Quinten ons de wereld zien vanuit zijn perspectief en drink je warme drankjes uit een unieke porseleinen beker met zijn persoonlijke handtekening. Deze unieke mok wordt geleverd in een mooie verpakking zodat je ‘m direct cadeau kunt geven aan collega's of organisaties. Uiteraard kunnen we ook jouw specifieke wensen betreffende (cadeau)verpakking bespreken. Hoogwaardige kwaliteit: Onze eco-vriendelijke drinkbekers bestaan volledig uit kwalitatief hoogwaardig porselein zodat de mok nog jaren gebruikt kan worden. Deze mok is dan ook een duurzaam alternatief voor wegwerp of plastic bekers en helpt jou in de strijd tegen milieuvervuiling. De mok is voorzien van een dubbele wand, zodat drankjes extra warm blijven zónder je handen te branden. De grote inhoud (350 ml) is perfect voor een latte of een lekkere thee! Met het bijgeleverde rvs-theezeefje kun je bovendien ook losbladige thee of theekruiden gebruiken, daarnaast is het dekseltje zo ontworpen dat het zeefje perfect in de deksel past. Ideaal voor op kantoor of voor de thuiswerker. Zet je in voor een inclusieve toekomst en bestel de Quinten-Art® Mok vandaag nog! Specificaties Materiaal: porselein + RVS Inhoud: 350 ml Isolatie: dubbelwandig Vaatwasserbestendig: nee (via het expansie gaatje in de bodem kan er water in de dubbelwandige laag terechtkomen. Dit loopt er later dan weer langzaam uit. Je kunt het water eruit schudden of de beker na de vaatwasser even schuin neerzetten met een doekje eronder.)

Over Quinten-Art

Met Quinten-Art brengen we de unieke en bijzondere talenten van mensen met autisme onder de aandacht. Zo dragen we op een positieve manier bij aan het bewustzijn en de beeldvorming over autisme in de maatschappij. Daarnaast is ons doel het vergroten van het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van mensen met autisme. Daarom maken wij kwalitatief hoogwaardige designproducten gebaseerd op het ontwerp van mensen met ... lees meer  autisme. Onze producten hebben een prachtig verhaal en zijn gemaakt om deze bijzondere talenten met de wereld te delen. Met onze producten brengen wij passie voor uniek talent, positieve aandacht voor autisme en duurzaamheid samen in één design en dragen we bij aan een inclusieve wereld. lees minder


Quinten-Art werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Eijffinger
 • Hesselink Koffie
 • AutiTalent
 • Groei & Glunder
 • Carehouse

Logo van Quinten-Art

Quinten-Art

Brederodestraat 26-huis
1054MV Amsterdam

quinten-art.com/

Quinten-Art biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Sociale cohesie
 2. Landelijk
 3. FTE: 1
 4. Opgericht in 2020
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 12: Verantwoorde consumptie
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)