Catering & Vergaderruimte

Verschillende Reinaerde restaurants bieden de mogelijkheid voor koffie/thee, lunch, diner en vergadermogelijkheden. Wij verzorgen de catering op locatie of u kunt gebruik maken van onze zalen die horen bij onze duurzame en sociale ondernemingen.

Over Catering & Vergaderruimte

Aan de hand van uw wensen kunnen wij voor u de koffie/theerondes, borrelhapjes, eenvoudige of meer uitgebreide lunches, diners of buffetten (warm & koud) verzorgen. Voor grotere en kleinere gezelschappen hebben wij geschikte ruimtes te huur. Ook bieden wij speciale vergaderarrangementen aan.

Over Reinaerde

Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. In onze visie halen cliƫnten het beste uit zichzelf, in relatie met anderen in hun directe omgeving. Onze missie is hen aan te moedigen om te ontdekken wat hun mogelijkheden zijn en samen te kijken hoe ze hun kwaliteiten het best kunnen inzetten: hoe kunnen cliƫnten hun eigen dromen en ambities verbinden met activiteiten die van waarde zijn voor hun omgeving.


Reinaerde werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Gemeente Utrecht
 • Vanuit de SIF diverse klanten aangeleverd gekregen die we hebben voorzien van kerstpakketten.
 • Wits
 • Powerd by Meaning
 • Art Match

Logo van Reinaerde

Reinaerde

Europalaan 310
3526KS Utrecht

www.reinaerde.nl

Reinaerde biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
 2. Utrecht
 3. FTE: 2400
 4. Opgericht in 1
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 3: Goede gezondheid, SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 11: Duurzame steden en gemeenschappen
 7. Horeca en catering