Kerstpakket

Geef je personeel een duurzaam kerstpakket! Zo heeft niet alleen het personeel een fijne kerst, maar ook de makers. Bij Reinaerde maken mensen met een beperking naar ieders wens en voor elk budget een persoonlijk (kerst)cadeau.

Over Kerstpakket

Op zoek naar een sociaal en duurzaam kerstpakket? Mensen die bij Reinaerde werken, produceren, assembleren en/of vervoeren de meest uiteenlopende producten; al dan niet voorzien van uw bedrijfslogo. Van bijzondere kunst(voorwerpen), hout en keramiek tot handgemaakte kaarsen of kwalitatief hoogwaardige textielproducten, brood en koek. Heb je zelf een goed idee, geef het aan ons door. We kunnen voor jou in opdracht nieuwe artikelen ontwikkelen, een (Kerst)pakket samenstellen of activiteit organiseren voor ieders budget. We kunnen het idee van begin tot eind vormgeven.

Over Reinaerde

Reinaerde wil bijdragen aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. In onze visie halen cliƫnten het beste uit zichzelf, in relatie met anderen in hun directe omgeving. Onze missie is hen aan te moedigen om te ontdekken wat hun mogelijkheden zijn en samen te kijken hoe ze hun kwaliteiten het best kunnen inzetten: hoe kunnen cliƫnten hun eigen dromen en ambities verbinden met activiteiten die van waarde zijn voor hun omgeving.


Reinaerde werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Gemeente Utrecht
 • Vanuit de SIF diverse klanten aangeleverd gekregen die we hebben voorzien van kerstpakketten.
 • Wits
 • Powerd by Meaning
 • Art Match

Logo van Reinaerde

Reinaerde

Europalaan 310
3526KS Utrecht

www.reinaerde.nl

Reinaerde biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
 2. Utrecht
 3. FTE: 2400
 4. Opgericht in 1
 5. Meet impact: Nee
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 3: Goede gezondheid, SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid, SDG 11: Duurzame steden en gemeenschappen
 7. Retail (incl. relatiegeschenken)