Chatservices

Je ziet ze steeds meer. Een chatbox die opspringt als je een website bezoekt.Je wordt dan als bezoeker meteen welkom geheten met de vraag of men iets voor je kan doen. In heel veel gevallen kan dat! Een snel antwoord op een vraag, een verzoek tot meer informatie etc.

Over Chatservices

SociaalPlus kan zorgen voor een chatbox op uw website en er voor zorgen dat ook uw bezoekers vragen kunnen stellen of meer informatie kunnen vragen. Wij verzorgen de bezetting van de chatbox. Dat scheelt u bellers en mailers! En zorgt tegelijkertijd voor een actievere klantbeleving op uw site. U wordt van elke chat op de hoogte gesteld middels een mail. En natuurlijk helpt SociaalPlus uw websitebezoeker verder zodat u ook nog eens meer leads uit uw site genereerd.

Over SociaalPlus BV

Mét afstand de beste... SociaalPlus is als specialist in klantcontact een sociale onderneming die werkt met mensen die zichzelf moeilijk kwalificeren op de arbeidsmarkt. Deze mensen hebben bijvoorbeeld jarenlang in een uitkeringssituatie gezeten of hebben een beperking. Ons KlantContactCenter voert telefoondiensten, receptiediensten, backofficediensten en outboundcampagnes op professionele wijze uit en is zo ... lees meer  al jarenlang het visitekaartje voor veel bedrijven, gemeentes, verenigingen en instellingen. Daarnaast detacheert SociaalPlus ook mensen met een indicatie zoals WW, WWB, Wajong, WAO, WIA of 56+. In een omgeving waarin hun kwaliteiten optimaal worden benut. En waar we elkaar uitdagen elke dag het beste in ons naar boven te laten komen. Dit helpt werkgevers om kostenaantrekkelijker te werken en tegelijkertijd een maatschappelijk verantwoord personeelsbeleid te voeren. Wij gaan verder dan participatiewet of inclusieve arbeidsmarkt. Wij zijn specialisten in klantcontact en specialisten in detachering. U wilt immers maatschappelijk verantwoord ontzorgd worden. www.sociaalplus.nl lees minder


SociaalPlus BV werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Gemeente Harderwijk
 • Gemeente Ermelo
 • Insight Enterprises
 • Scouting Nederland
 • Elysee Dental
 • Concorp
 • Schuldhulpmaatje
 • Subway

Logo van SociaalPlus BV

SociaalPlus BV

Paul Krugerweg 43
3851ZH Ermelo

www.sociaalplus.nl

SociaalPlus BV biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 20
 4. Opgericht in 2010
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Zakelijke dienstverlening