Debiteurenbeheer

Consequente opvolging van uw openstaande facturen. U kunt zich concentreren op de dingen die u wél leuk vindt. In een gesprek kunnen we redenen van niet betalen meteen aanpakken.

Over Debiteurenbeheer

Elke onderneming heeft ze. Debiteuren die niet op de afgesproken tijdstippen betalen. Schriftelijk manen, of het nu per brief of per mail gaat, heeft vaak minder effect dan in gesprek gaan met de debiteur. SociaalPlus gaat op vriendelijke wijze het gesprek aan met uw klant. Zodat uw relatie optimaal blijft terwijl uw betalingstermijn korter wordt. Goed voor uw cashpositie en ook nog eens maatschappelijk verantwoord.

Over SociaalPlus BV

Mét afstand de beste... SociaalPlus is als specialist in klantcontact een sociale onderneming die werkt met mensen die zichzelf moeilijk kwalificeren op de arbeidsmarkt. Deze mensen hebben bijvoorbeeld jarenlang in een uitkeringssituatie gezeten of hebben een beperking. Ons KlantContactCenter voert telefoondiensten, receptiediensten, backofficediensten en outboundcampagnes op professionele wijze uit en is zo ... lees meer  al jarenlang het visitekaartje voor veel bedrijven, gemeentes, verenigingen en instellingen. Daarnaast detacheert SociaalPlus ook mensen met een indicatie zoals WW, WWB, Wajong, WAO, WIA of 56+. In een omgeving waarin hun kwaliteiten optimaal worden benut. En waar we elkaar uitdagen elke dag het beste in ons naar boven te laten komen. Dit helpt werkgevers om kostenaantrekkelijker te werken en tegelijkertijd een maatschappelijk verantwoord personeelsbeleid te voeren. Wij gaan verder dan participatiewet of inclusieve arbeidsmarkt. Wij zijn specialisten in klantcontact en specialisten in detachering. U wilt immers maatschappelijk verantwoord ontzorgd worden. www.sociaalplus.nl lees minder


SociaalPlus BV werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Gemeente Harderwijk
 • Gemeente Ermelo
 • Insight Enterprises
 • Scouting Nederland
 • Elysee Dental
 • Concorp
 • Schuldhulpmaatje
 • Subway

Logo van SociaalPlus BV

SociaalPlus BV

Paul Krugerweg 43
3851ZH Ermelo

www.sociaalplus.nl

SociaalPlus BV biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 20
 4. Opgericht in 2010
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Zakelijke dienstverlening