Detachering van mensen uit het doelgroepenregister

Soms hik je als ondernemer aan tegen het in dienst nemen van iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ingewikkelde regelingen, verhoogde werkgeversrisico's, onbekendheid met de doelgroep. SociaalPlus helpt u op weg!

Over Detachering van mensen uit het doelgroepenregister

Wij detacheren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij bedrijven, overheid, non-profitorganisaties en instellingen. De werkgeversrisico's liggen dan bij SociaalPlus als werkgever. In meer dan 90% van de gevallen bevallen onze mensen echter zo goed dat ze worden overgenomen na 6 maanden. Dat kan onder zeer gunstige voorwaarden! Zo kunt u op een veilige en verantwoorde manier ervaren hoe onze mensen waarde toevoegen aan uw organisatie en kunt u moeiteloos voldoen aan de banenafspraak en uw doelstellingen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en SROI. Wij detacheren in alle beroepsgroepen en in alle branches. Van ongeschoold tot universair opgeleid.

Over SociaalPlus BV

Mét afstand de beste... SociaalPlus is als specialist in klantcontact een sociale onderneming die werkt met mensen die zichzelf moeilijk kwalificeren op de arbeidsmarkt. Deze mensen hebben bijvoorbeeld jarenlang in een uitkeringssituatie gezeten of hebben een beperking. Ons KlantContactCenter voert telefoondiensten, receptiediensten, backofficediensten en outboundcampagnes op professionele wijze uit en is zo ... lees meer  al jarenlang het visitekaartje voor veel bedrijven, gemeentes, verenigingen en instellingen. Daarnaast detacheert SociaalPlus ook mensen met een indicatie zoals WW, WWB, Wajong, WAO, WIA of 56+. In een omgeving waarin hun kwaliteiten optimaal worden benut. En waar we elkaar uitdagen elke dag het beste in ons naar boven te laten komen. Dit helpt werkgevers om kostenaantrekkelijker te werken en tegelijkertijd een maatschappelijk verantwoord personeelsbeleid te voeren. Wij gaan verder dan participatiewet of inclusieve arbeidsmarkt. Wij zijn specialisten in klantcontact en specialisten in detachering. U wilt immers maatschappelijk verantwoord ontzorgd worden. www.sociaalplus.nl lees minder


SociaalPlus BV werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Gemeente Harderwijk
 • Gemeente Ermelo
 • Insight Enterprises
 • Scouting Nederland
 • Elysee Dental
 • Concorp
 • Schuldhulpmaatje
 • Subway

Logo van SociaalPlus BV

SociaalPlus BV

Paul Krugerweg 43
3851ZH Ermelo

www.sociaalplus.nl

SociaalPlus BV biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Flevoland, Gelderland, Overijssel, Utrecht
 3. FTE: 20
 4. Opgericht in 2010
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Personeel