Geautomatiseerd testen

Bespaar geld en energie door uw software te laten testen door Specialisterren. Geautomatiseerd testen maakt het testen van software geheel automatisch, waardoor bedrijven efficiënter en met minder middelen de eigen software kunnen testen.

Over Geautomatiseerd testen

Bij geautomatiseerd testen wordt het testen van uw softwareprocessen volledig door Specialisterren geautomatiseerd. Door het testen van software te automatiseren, wordt het voor bedrijven efficiënter en gemakkelijker om de eigen software te testen. Bij deze manier van testen richt Specialisterren een speciale tool in om functionaliteiten van een applicatie of website te controleren. Door middel van deze tool kan sneller, vaker en nauwkeuriger worden getest. Specialisterren biedt de mogelijkheid om te testen op verschillende testgebieden. Wij kunnen systemen en software testen in de volgende testgebieden: e-commerce, mobiele apparaten, webapplicaties en online portalen of websites. Onze specialisten deinzen niet terug voor het testen op computers, mobiele apparaten, diverse internet browsers of OS-platformen.

Over Specialisterren

Bij Specialisterren kun je terecht voor het testen van software. Vanuit onze testfactory bieden wij flexibele en hoogwaardige testcapaciteit voor complexe mobiele- en onlineomgevingen, e-commerce, portalen, websites en mobiele apps. De experts van Specialisterren hebben allemaal een vorm van autimse. Dit maakt hen de beste testers! Wij bieden onze ICT professionals met autisme een vaste baan en houden daarbij ... lees meer  rekening met hun beperkingen. Het delen van kennis zit in ons DNA. Wij delen ervaringen graag met het bedrijfsleven. Met onze diensten creëren we maatschappelijke impact. Tevens vervullen klanten van Specialisterren hun verplichtingen op het gebied van participatiewet en social return. lees minder


Specialisterren werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Incentro Nederland
 • Nationale Postcode Loterij
 • Promedico
 • Jungle Minds
 • De Goudse Verzekeringen

Logo van Specialisterren

Specialisterren

Kobaltweg 11
3542CE Utrecht

www.specialisterren.nl

Specialisterren biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 31.5
 4. Opgericht in 2009
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. ICT