Systeemintegratietesten

Bespaar geld en energie door uw systemen te laten testen door Specialisterren. Door het uitvoeren van een systeemintegratietest weet u zeker dat alle componenten in uw systeem doen wat ze moeten doen.

Over Systeemintegratietesten

Systeemintegratietesten dienen ervoor om te garanderen dat alle componenten in uw systeem doen wat ze moeten doen. Onze specialisten controleren of alle gerelateerde systemen hun ‘data-integriteit’ behouden. Daarnaast wordt getest of al deze gerelateerde systemen met andere systemen kunnen samenwerken in dezelfde omgeving, en of deze gerelateerde systemen kunnen samenwerken met gekoppelde externe systemen. In dit high-level softwaretestproces worden de samenwerkende onderdelen in het systeem en de onderlinge afhankelijkheden gecontroleerd. Specialisterren biedt de mogelijkheid om te testen op verschillende testgebieden. Wij kunnen systemen en software testen in de volgende testgebieden: e-commerce, mobiele apparaten, webapplicaties en online portalen of websites. Onze specialisten deinzen niet terug voor het testen op computers, mobiele apparaten, diverse internet browsers of OS-platformen.

Over Specialisterren

Bij Specialisterren kun je terecht voor het testen van software. Vanuit onze testfactory bieden wij flexibele en hoogwaardige testcapaciteit voor complexe mobiele- en onlineomgevingen, e-commerce, portalen, websites en mobiele apps. De experts van Specialisterren hebben allemaal een vorm van autimse. Dit maakt hen de beste testers! Wij bieden onze ICT professionals met autisme een vaste baan en houden daarbij ... lees meer  rekening met hun beperkingen. Het delen van kennis zit in ons DNA. Wij delen ervaringen graag met het bedrijfsleven. Met onze diensten creëren we maatschappelijke impact. Tevens vervullen klanten van Specialisterren hun verplichtingen op het gebied van participatiewet en social return. lees minder


Specialisterren werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Incentro Nederland
 • Nationale Postcode Loterij
 • Promedico
 • Jungle Minds
 • De Goudse Verzekeringen

Logo van Specialisterren

Specialisterren

Kobaltweg 11
3542CE Utrecht

www.specialisterren.nl

Specialisterren biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 31.5
 4. Opgericht in 2009
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. ICT