Systeemtesten

Bespaar geld en energie door uw systemen te laten testen door Specialisterren. Door het uitvoeren van een systeemtest wordt een volledig geïntegreerd systeem, of onderdelen ervan, getest. In deze test wordt gekeken of zowel de hardware als de software voldoet aan de specificaties.

Over Systeemtesten

Bij systeemtesten worden volledig geïntegreerde systemen, of onderdelen ervan, getest. Onze specialisten testen en beoordelen of het ontwikkelde systeem, de hardware en de software voldoen aan alle vereisten en specificaties. Voordat het gehele systeem wordt getest, zijn eerst de individuele onderdelen van het systeem gecontroleerd en getest door middel van unittesten. De systeemtest test of de individuele componenten een geheel vormen door het controleren van de output, onderlinge communicatie en prestatie. Specialisterren biedt de mogelijkheid om te testen op verschillende testgebieden. Wij kunnen systemen en software testen in de volgende testgebieden: e-commerce, mobiele apparaten, webapplicaties en online portalen of websites. Onze specialisten deinzen niet terug voor het testen op computers, mobiele apparaten, diverse internet browsers of OS-platformen.

Over Specialisterren

Bij Specialisterren kun je terecht voor het testen van software. Vanuit onze testfactory bieden wij flexibele en hoogwaardige testcapaciteit voor complexe mobiele- en onlineomgevingen, e-commerce, portalen, websites en mobiele apps. De experts van Specialisterren hebben allemaal een vorm van autimse. Dit maakt hen de beste testers! Wij bieden onze ICT professionals met autisme een vaste baan en houden daarbij ... lees meer  rekening met hun beperkingen. Het delen van kennis zit in ons DNA. Wij delen ervaringen graag met het bedrijfsleven. Met onze diensten creëren we maatschappelijke impact. Tevens vervullen klanten van Specialisterren hun verplichtingen op het gebied van participatiewet en social return. lees minder


Specialisterren werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Incentro Nederland
 • Nationale Postcode Loterij
 • Promedico
 • Jungle Minds
 • De Goudse Verzekeringen

Logo van Specialisterren

Specialisterren

Kobaltweg 11
3542CE Utrecht

www.specialisterren.nl

Specialisterren biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Landelijk
 3. FTE: 31.5
 4. Opgericht in 2009
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. ICT