Houtbouwprojecten voor aannemers

Zakendoen met de Stichting Bouwloods werkt voor bouwbedrijven net zoals met andere onderaannemers. Stuur de Bouwloods tekeningen en een bestek op naar info@stichtingbouwloods.nl, vervolgens treedt de Bouwloods in contact en sturen we een offerte. Als er een opdracht aan de Bouwloods uit voortvloeit, telt die voor 100% mee in de Social Return.

Over Houtbouwprojecten voor aannemers

Sommige mensen hebben nog geen duurzame plek op de arbeidsmarkt kunnen verwerven. De Bouwloods biedt opleiding en werkervaring aan iedereen die met hout wil gaan werken, ongeacht de oorzaak van de afstand tot de arbeidsmarkt. De leermeesters van de Bouwloods werken met de deelnemers aan het verkleinen van hun afstand tot arbeidsmarkt, door een grote verscheidenheid aan ‘hout’-projecten te maken. De Bouwloods kan bogen op ruime ervaring en goede resultaten in de re-integratie. We zijn een zelfstandige, flexibele organisatie met een uitgebreid netwerk bij de lokale overheden, uitkeringsinstanties, semipublieke organisaties en zorginstellingen en het bedrijfsleven.

Over Stichting Bouwloods

De mensen van Stichting Bouwloods verrichten allerlei soorten timmerwerkzaamheden voor bouwbedrijven in onderaanneming. Voorbeelden hiervan zijn het maken deuren of kozijnen, maar ook het bouwen van een complete houten brug is mogelijk. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze deelnemers, deze mensen hebben allemaal een afstand tot de arbeidsmarkt. Door deze groep een opleiding en werkervaring in de ... lees meer  ambachtelijke houtbewerking te bieden, helpen wij ze weer de weg naar de arbeidsmarkt te vinden. De Bouwloods is onze machinale werkplaats. U bent hier altijd welkom om een kijkje te nemen en te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Onze leermeesters kunnen dan vertellen hoe de opleiding van onze deelnemers eruit ziet en hoe zij vervolgens begeleid worden naar een werkplek bij een timmerwerkplaats of bouwbedrijf. Een opdracht aan de Bouwloods kan voor uw bedrijf voor 100% meetellen in een social returnverplichting bij de gemeente Utrecht. lees minder


Stichting Bouwloods werkte eerder samen met de volgende organisatie(s)

 • Van Wijk Nieuwegein Aannemingsbedrijf
 • Bébouw Midreth
 • Wits Aannemingsbedrijf
 • Groenebouwhekken.nl
 • ANNE (Alle Nederlanders Naar Energie neutraal)

Logo van Stichting Bouwloods

Stichting Bouwloods

Pratumplaats 2
3454NA De Meern

www.stichtingbouwloods.nl

Stichting Bouwloods biedt ook


De organisatie in het kort

 1. Arbeidsparticipatie
 2. Utrecht
 3. FTE: 3.25
 4. Opgericht in 2001
 5. Meet impact: Ja
 6. SDG 1: Geen armoede, SDG 8: Goede banen en economische groei, SDG 10: Verminderde ongelijkheid
 7. Bouw